Την καλοκαιρινή της περιοδεία με την θεατρική παράσταση “Τα βαφτίσια” συνεχίζει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά. Η κάμερα του star εντόπισε την ηθοποιό και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει στα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα περί κρίσης στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Είμαι πολύ καλά, πολύ καλά πραγματικά και αυτό τα λέει όλα», τόνισε με νόημα η Ζέτα, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα με τον τρόπο της.

Από την άλλη η Ζέτα δεν έκρυψε επίσης ότι ανυπομονεί να έρθει και ο χειμώνας, μιας και θα πρωταγωνιστεί στο γνωστό μιούζικαλ, «Μερικοί το προτιμούν καυτό» στο θέατρο Παλλάς.

«Θα είμαι στο “Μερικοί το προτιμούν καυτό” με τον Βουτσά, τον Αθερίδη και πολλούς άλλους ηθοποιούς. Το μιούζικαλ είναι σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Έχουμε ξεκινήσει ήδη πρόβες, το μυαλό μου είναι εκεί, σκέφτομαι πώς θα το στήσω και είναι κάτι που το περίμενα πολύ καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση βέβαια προκάλεσε και η φωτογράφιση που έγινε για την θεατρική παράσταση με την δημοφιλή ηθοποιό να αφήνει στην άκρη την πιο συντηρητική της εικόνα και να φορά κάλτσες και να ποζάρει με ζαρτιέρες, πιο σέξι από ποτέ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ζαρτιέρες στο μιούζικαλ “Μερικοί το προτιμούν καυτό”

SUGAR PALLAS