Για την αδελφική της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βλάση Μπονάτσο και την αγάπη, μίλησε σε συνέντευξή της η Ζωή Λάσκαρη στο περιοδικό HELLO!.

«Ο Βλάσης μου λείπει πάρα πολύ. Από το ’80 και μετά έφυγαν άνθρωποι που είχα μαζί τους σχέση ψυχής, όπως ο Βλάσης μας, η Αλίκη μου. Ξυπνούσαμε και μιλάγαμε, ήμουν στο σπίτι της σε λίγα λεπτά, αυτό σταμάτησε κι είναι κάτι που πονάει, μια πληγή ορθάνοιχτη», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε με τα πιο ζεστά λόγια, τονίζοντας ότι ήταν μια σπουδαία θεατρίνα που δεν την άφησαν οι… αυλικοί να κάνουν αυτά που πραγματικά ήθελε.

«Η Αλίκη είχε παγιδευτεί σ’ αυτό που ήθελε ο κόσμος, το φανατικό κοινό της. Ήταν σπουδαία ηθοποιός, αλλά ελάχιστες φορές τόλμησε μια δυο δουλειές πέρα από αυτές που ήθελε ο κόσμος. Στη “Σίρλεϊ Βάλενταϊν” ήταν συγκλονιστική, αλλά δεν πήγε καλά. Της έλεγα “μη βιάζεσαι. Όταν κάνεις μια στροφή, χρειάζεται χρόνος”. Πανικοβαλλόταν. Επέμεινα. “Να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου. Ξέχνα το ταμείο”. Πήγαιναν όμως οι διάφοροι παρατρεχάμενοι και της έλεγαν: “ H Ντενίση ήταν γεμάτη, ο τάδε είχε ουρές”. Κι έκανε πίσω, γύριζε σ’ αυτά που της έφερναν τις ορδές κόσμου στο Αλίκη. Πλήρωσε ακριβά τον φόβο της να κάνει αυτό που ήθελε και σ’ αυτό έφταιξε η αυλή της, οι παρατρεχάμενοι που έλεγα πριν», είπε.

Η ίδια ποτέ δεν ήθελε να έχει δίπλα της αυλικούς.

«Σιχαίνομαι τις αυλές και τους κόλακες και δεν έπεσα ποτέ σε λούμπα γιατί λούμπα είναι», τόνισε.

Όσο για το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει, αυτό όπως εξομολογείται είναι η βέρα της.

«Η βέρα μου είναι πολύτιμη, όπως πολύτιμη είναι και η αγάπη μας με τον Αλέξανδρο. Μη με ρωτήσετε για συνταγές κι αυτά που ρωτούν συνήθως. Καμιά συνταγή δεν υπάρχει. Σίγουρα παίζει ρόλο το να εκτιμάς το σύντροφό σου, να τον σέβεσαι, να κάνεις υποχωρήσεις γι’ αυτόν και να κάνει κι αυτός υποχωρήσεις για σένα, αλλά υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό, πιο βαθύ: είναι ο άνθρωπός μου κι αυτό δεν μπορώ να το μεταφράσω και δεν θέλω», είπε.

Δείτε φωτογραφίες

[doptg id=”1359″]