Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλάει για την κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη και την προσπάθειά τους να κρατήσουν τον γάμο τους, δίνοντας ευκαιρίες ο ένας στον άλλον να εκφράσουν τα δυνατά τους συναισθήματα.

«Με τον Νίκο έχουμε περάσει καλές και κακές στιγμές. Οι στιγμές είναι αυτές που σε δένουν περισσότερο. Από την αρχή της σχέσης περάσαμε δυσκολίες με θέματα υγείας κι άλλα προβλήματα, αλλά είδα πως μας ενώνουν σημαντικά κομμάτια. Από εκεί και πέρα, δεν θα πω “αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου”, αυτό το δείχνει ο χρόνος. Για μένα θα είναι πάντα ο άνθρωπος που έχω μοιραστεί στιγμές, τον αγαπάω, έχουμε ένα παιδί μαζί. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος. Μέσα στην καθημερινότητα βλέπεις πράγματα που πέφτεις από τα σύννεφα. Είμαστε ζευγάρι που έχει περάσει εντάσεις, συγκρούσεις, καταστάσεις που δεν μου άρεσαν, πράγματα που έκανε ο Νίκος και με ενοχλούσαν και το αντίστροφο. Γενικά δεν χρειάζεται να παρατηρείς πολλά. Πολλές φορές είπαμε να δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία. Μεταξύ μας υπάρχει μεγάλος σεβασμός, η αγάπη πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Να διαλύσεις το σπίτι σου είναι εύκολο, τα παιδιά σε βάζουν να έχεις μια δεύτερη σκέψη και μεγαλύτερη αντοχή», λέει στο People η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν έχουν στα σχέδιά τους να κάνουν δεύτερο παιδί, η Κέλλυ Κελεκίδου απαντά: «Δεν έχω μάθει να προγραμματίζω, ούτε με τον Θάνο το επιδίωξα. Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο έχουμε δώσει προτεραιότητα στα επαγγελματικά μας. Ίσως δεν είμαι σε φάση τώρα να ξανά γίνω μητέρα. Πάντως, θέλω πολύ ένα κοριτσάκι. Έχω χάσει τη μητέρα μου και θα ήθελα να δώσω το όνομά της».