Η Καίτη Γαρμπή σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ μίλησε για όλα. Για τον έρωτά της με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, για την άγνωστη εγκυμοσύνη της που αποφάσισε να τερματίσει, αλλά και για τη φετινή της συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Καίτη Γαρμπή δεν έκρυψε ότι μετά από 16 χρόνια γάμου, συνεχίζει να είναι απόλυτα ερωτευμένη με τον Διονύση Σχοινά. «Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, αγαπηθήκαμε, κάναμε οικογένεια, είμαστε μαζί 16 χρόνια και ναι είμαι σίγουρη ότι έχουμε ξαναζήσει μαζί σε άλλη ζωή. Το έχω ψάξει, κι αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι με τον Διονύση ήμασταν ζευγάρι όχι απλά σε μία, αλλά σε πολλές ζωές. Σε όσες ζωές κατάφερα να ανατρέξω ήμασταν μαζί», είπε.

kaiti3

Με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος όμως, η Καίτη μίλησε και για μια δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν πολύ πριν γνωρίσει τον σύζυγό της έμεινε έγκυος και τερμάτισε την εγκυμοσύνη. «Πολύ πριν γνωρίσω τον Διονύση είχα μείνει έγκυος και αποφάσισα να διακόψω την εγκυμοσύνη μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, μόνο που πολύ αργότερα έμαθα από τον σημερινό γιατρό μου ότι το γυναικολογικό πρόβλημα που μου προέκυψε είχε προέλθει από αμέλεια του προηγούμενου γιατρού μου. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο καλός Θεός μου έστειλε τον Διονύση και το παιδί μας», εξομολογήθηκε.

Τέλος για την συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη είπε: «Ο Μαζωνάκης είναι ο Μαζωνάκης, ένας πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης που δεν κατατάσσεται σε κατηγορία. Μετά από όλα όσα έκανα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν η πιο σωστή επιλογή να εμφανιστώ ξανά σε μεγάλους χώρους με έναν καλλιτέχνη που θαυμάζω και εκτιμώ πολύ. Η χημεία μας πάνω στην σκηνή είναι εκρηκτική»!