Ανανεωμένη και λαμπερή έδωσε το παρών η Ρούλα Κορομηλά στα εγκαίνια του studio Hot Yoga, της καλής της φίλης Ελένης Πρέκα στην Κηφισιά. Η Ρούλα τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής, το οποίο φαίνεται πως έχει λατρέψει.

Ο φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. Η Ρούλα τράβηξε όλα τα βλέμματα με την κομψή της εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο σύνολο, έδειχνε αρκετά χαρούμενη. Το παρών έδωσε και η Μιμή Ντενίση,  η οποία εντυπωσίασε με το κόκκινο σύνολό της.

Δείτε όλα όσα έγιναν στα εγκαίνια του studio Hot Yoga

[doptg id=”791″]

Στα εγκαίνια του νέου studio βρέθηκε και η κάμερα του “Μελέτησέ το” όπου και μίλησε η παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων δε δίστασε να σχολιάσει το Πρωινό που θα κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω αν θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και να είναι μια χαρά θα είναι. Ο Πέτρος θα κάνει ένα ριζοσπαστικό, καινοτόμο πρωινό και του εύχομαι μεγάλη επιτυχία όπως σε όλα τα παιδιά“.

  

Δείτε όσα είπε στο “Μελέτησέ το”

Την Ρούλα Κορομηλά “πέτυχε” πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, στο γυμναστήριο «Hot Yoga» στην περιοχή του Ψυχικού, ο φωτογραφικός φακός του YOU, που μετά από πολύ καιρό είδαμε μια “άλλη” εικόνα της παρουσιάστριας.

Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό και ποιος είναι ο υπαίτιος για την πλήρη ανανέωσή της; Πρώτα από όλα η γυμνάστριά της, personal trainer Ελένη Πρέκα, έπειτα ο διατροφολόγος της Δημήτρης Πέππας και πρωτίστως ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή της και την έκανε να ερωτευτεί ξανά μετά από πολλά χρόνια.

Δείτε την Ρούλα Κορομηλά να γυμνάζεται

[doptg id=”783″]