Δύο είναι οι γυναίκες που μονοπωλούν την καρδιά του Κρις Μπράουν, η Ριάνα κι από την άλλη το μοντέλο Καρουές Τραν. Τα τελευταία χρόνια, ο δημοφιλής ράπερ δεν κάνει άλλη δουλειά από το να τα φτιάχνει με την ποπ σταρ και να τη χωρίζει για την 26χρονη και τούμπαλιν.

H 26χρονη Καρουές Τράν, η οποία αυτό το διάστημα έχει χωρίσει από τον Κρίς Μπράουν μίλησε για πρώτη φορά για το ερωτικό τρίγωνο με τη Ριάνα και τον 25χρονο.

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Just Keke, όπου μιλώντας για τη διαμάχη στην οποία βρίσκεται με τη διάσημη τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα.

«Ποτέ δεν είχα ξανακάνει σχέση με έναν celebrity, επομένως όλο αυτό ήταν πολύ καινούργιο για μένα. Παπαράτσι παντού… Και έπειτα ήταν και αυτή η κατάσταση με τη Ριάνα. Όλοι ενδιαφέρθηκαν για αυτή την υπόθεση, γιατί όλοι πάνω κάτω έχουμε ζήσει το φάντασμα της πρώην».

Και συνέχισε, μην μπορώντας να κρύψει το παράπονό της: «Στην περίπτωση του φίλου μου (Κρις Μπράουν), η πρώην του είναι μια celebrity ακόμη μεγαλύτερη από εκείνον. Βρίσκομαι σε διαρκή διαμάχη μαζί της. Όμως, δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνη, αλλά και τους 14 εκατομμύρια θαυμαστές της στα socialmedia. Για φανταστείτε λοιπόν πως νιώθω όταν μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν, λέγοντας τόσα χωρίς να ξέρουν τίποτα για μένα».

Δείτε το βίντεο