Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» μίλησε για την ομάδα του «Δέστε τους» και πόσο απαραίτητος είναι ο καθένας ξεχωριστά για την εκπομπή, τη δημοσιότητα, την προσωπική της ζωή, τα κιλά  και για το αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Όσα είπε…

– Τέταρτη χρονιά στο “Δέστε τους”. Τι έχετε βελτιώσει;

Καταρχήν είμαι χαρούμενη που συνεχίζεται η εκπομπή και συμμετέχω στο “Δέστε τους”. Δεν το λέω για να περιαυτολογήσω, αλλά πραγματικά είναι μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές και το βλέπουμε και από την ανταπόκριση του κόσμου. Ήδη το τρέιλερ κυκλοφορεί εδώ και δυο εβδομάδες και έχει προκαλέσει αίσθηση. Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο που ανυπομονεί να ξεκινήσουμε. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, μια τόσο πετυχημένη εκπομπή που εχει μια συγκεκριμένη σύσταση και βασίζεται στη χημεία των παρουσιαστών δεν μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ. Όμως ερχόμαστε πάρα πολύ κεφάτοι, ανανεωμένοι, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες ενότητες, αλλά με τονωτικές ενέσεις.

– Τέσσερα χρόνια με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Παλαιότερα είχατε πει ότι παίρνετε τα πράγματα, ότι μαθαίνετε. Πλέον συνεισφέρετε;

Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και είναι απαραίτητος για την εκπομπή. Δεν μπορώ να φανταστώ το “Δέστε τους “χωρίς κάποιον από την ομάδα. Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα πρόσωπα, διότι ουδείς αναντικατάστατος , αλλά θεωρώ ότι θα λείπει κάτι. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα, τη δική μου προσωπικότητα και πιστεύω ότι κάτι έχω προσφέρει κι εγώ στο “Δέστε τους”.

– Νιώσατε κάποια στιγμή ότι χάνετε τον εαυτό σας με όλη αυτήν τη δημοσιότητα;

Όχι δεν το έχω νιώσει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Μπορώ να ζήσω και χωρίς δημοσιότητα. Αν δίνω την εντύπωση ότι η δημοσιότητα είναι η ζωή μου, μάλλον το έχω χειριστεί λάθος. Η ζωή μου είναι έξω από όλο αυτό. Ζω από αυτήν τη δουλειά και δόξα το Θεό τα πράγματα μού πάνε πολύ καλά σε μια δύσκολη εποχή. Αλλά δεν είναι το τέλος και η αρχή. Μπορεί να έχω χάσει τον εαυτό μου από τα λάθη μου, αλλά όχι από τη δημοσιότητα.

-Η ηρεμία που εκπέμπετε οφείλεται στον έρωτα;

Σε πολύ μεγάλο βαθμό, ναι! Υπήρχε περίοδος στη ζωή μου που δεν ήμουν καλά προσωπικά και αισθανόμουν ότι κάτι μου λείπει. Αυτή η αίσθηση καταβάλλει ψυχολογικά. Τον τελευταίο καιρό είμαι ευτυχισμένη και δεν ντρέπομαι να το πω. Αν και στην Ελλάδα όταν λες ότι είσαι ευτυχισμένος πέφτουν να σε φάνε. Αντιθέτως εγώ χαίρομαι να διαβάζω συνεντεύξεις και να ακούω από τον κόσμο ότι είναι χαρούμενος -έστω λίγο-, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

-Τι όνομα έχει ο δικός σας έρωτας;

Ο έρωτας είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, που όταν το νιώσεις, το καταλαβαίνεις αμέσως. Αυτή τη φορά το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ο έρωτας εμπεριέχει σεβασμό, αγάπη, θέλει συνεχή δουλειά και προσπάθεια. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια ολοκληρωμένη, ευτυχισμένη εικόνα του έρωτα.

-Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που σας γοήτευσε και σας γοητεύει στο σύντροφό σας;

Είναι πολύ καλός άνθρωπος και με σέβεται.

kainourgiou

-Παρόλο που είστε συντηρητική, αποφασίσατε να κάνετε ένα τατουάζ στο χέρι σας;

Πράγματι και δεν νομίζω να κάνω άλλο. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο στιλ για να υποστηρίζεις τα τατουάζ. Ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια αρχικά πολύ σημαντικά για μένα και δεν το μετανιώνω καθόλου. Το σκέφτηκα πολύ και νιώθω πολύ ωραία με αυτό.

-Η εξωτερική σας εμφάνιση σας καθορίζει;

Ως γυναίκα είμαι κοκέτα, προσέχω και περιποιούμαι την εμφάνισή μου. Περιποίηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είσαι με ψηλοτάκουνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορεί να φοράς μια φόρμα και να είσαι εξίσου περιποιημένη.  Απλώς παλαιότερα το είχα σε υπερβολικό βαθμό. Όσο περνάνε όμως τα χρόνια απλουστεύω το στιλ μου και παρατηρώ ότι αρέσω περισσότερο πλέον.

-Μήπως έχετε αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό. Για κάποιο λόγο παλαιότερα πρόβαλα λάθος εικόνα, ήμουν λίγο υπερβολική. Γι’ αυτό πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να βελτιωνόμαστε. Η εξωτερική μου εμφάνιση πάντως δεν είναι το παν.

-Το τελευταίο διάστημα έχετε χάσει αρκετά κιλά. Ακολουθείτε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής;

Είχε αυξηθεί το βάρος μου αλλά οφειλόταν σε γυναικολογικά αίτια. Ένιωσα την ανάγκη να περιποιηθώ τον εαυτό μου, να προσέξω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου και να εντάξω τη γυμναστική στην καθημερινότητά μου.

Είστε έτοιμη να αποκτήσετε ένα παιδί;

Αυτήν τη στιγμή δεν αισθάνομαι έτοιμη. Ίσως σε έξι μήνες να το νιώσω. Αλλά για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο πρέπει να γίνει συνειδητά.