Έχει τη δύναμη να προχωρά μπροστά και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, δεν φοβάται τη μοναξιά χωρίς να απορρίπτει έναν ακόμα έρωτα στη ζωή της, δεν της λεέιπει το ότι δεν έγινε μητέρα και τόνιζει πώς καμία γυναίκα δεν πρέπει να παραμένει σε μια σχέση όταν βιώνει κακοποίηση. Η Κατερίνα Στανίση δεν κρύβει τις αλήθειες της και  αποκαλύπτει ότι είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας στο περιοδικό ΕΓΩ.

«Δεν μου λείπει καθόλου. Στο παρελθόν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσω ένα παιδί. Τώρα πια πέρασαν τα χρόνια. Δεν μου λείπει. Δεν αισθάνομαι κανένα κενό, παρότι αγαπώ πολύ τα παιδιά», δήλωσε η λαϊκή τραγουδίστρια.

Όσο για το γεγονός ότι, εκτός από τον πρώην σύζυγο της, βίωσε την κακοποίηση και από άλλον σύντροφο της. «Είναι μία δύσκολη κατάσταση, ειδικά όταν γίνεται μέσα στο γάμο. Δεν διαλύεται εύκολα ένα σπίτι. Κάνεις υπομονή μέχρι να σταθείς στα πόδια σου και να είσαι έτοιμη να φύγεις. Δεν πρέπει όμως καμία γυναίκα να ανέχεται το ξύλο».

Ωστόσο η χαμηλή αυτοεκτίμηση ήταν ο λόγος που υπέμενε αυτή την κατάσταση; «Όχι. Δεν ήθελα να χωρίσω. Λειτουργούσα με το συναίσθημα. Το μυαλό μου μου έλεγε να φύγω. Η ψυχή δεν έχει μάτια όμως. Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν».