Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, πως στα πρώτα της βήματα στο χώρο της showbiz, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Όταν πρωτοείχα έρθει στην Αθήνα από τη Λάρισα και είχα συναντηθεί με έναν πολύ γνωστό σεναριογράφο για να συζητήσουμε τη συμμετοχή μου σ΄ένα σίριαλ, μου είχε πει: “ Κοριτσάκι μου, δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις σε αυτή τη δουλειά, αν δεν γίνεις πιο ευέλικτη…”, με ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έφυγα κλαίγοντας από το γραφείο του. Είναι κάτι που το λέω πρώτη φορά. Παρ΄όλ΄αυτά εγώ πείσμωσα μέσα μου και είπα “εγώ θα τα καταφέρω!”»

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι δεν έχει κάνει one night stand: «Δεν είναι κάτι που με εκφράζει. Βέβαια ποτέ δεν πρέπει να λες “ποτέ”, αλλά δεν θεωρώ ότι θα νιώσω ποτέ αυτού του είδους την ανάγκη». Άλλωστε, δηλώνει «σχεσάκιας» λέγοντας πως: «Δεν μου αρέσει ν΄αναλώνομαι σε εφήμερες καταστάσεις. Δεν βλέπω επιφανειακά τον έρωτα, το σεξ και την αγάπη».

Επίσης μίλησε και για τη σχέση της με τον Dj Rico (Βαγγέλη Σερίφη), με τον οποίο προς το παρόν αποκλείει το γάμο: «Θα παντρευόμουν μόνο αν ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδί. Ζούμε σαν παντρεμένοι, οπότε προς το παρόν δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη».