Η Ολυμπιονίκης και παίκτρια του Dancing with the stars4 , που κατάφερε να φτάσει στους εκλεκτούς του ημιτελικού του σόου, που θα προβληθεί αύριο, η  Κλέλια Πανταζή μίλησε στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ» .

Η Κλέλια έκανε τις προβλέψεις της για τον ημιτελικό και τον τελικό του Dancing With The Stars, αλλά επεφύλασσε κι άλλη μια έκπληξη…  Παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει δική της τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και ότι έχει ήδη μια πρόταση για αυτό!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κλέλιας Πανταζή:

Περίμενες ότι θα έφτανες στον ημιτελικό και πιθανότατα στον τελικό; Βασικά δεν περίμενα τίποτα. Προσπαθούσα να μην κάνω προβλέψεις για να μην στεναχωρηθώ αν έφευγα. Είχα στο μυαλό μου την πιθανότητα του να φύγω παρά να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω, γιατί έτσι θα το έπαιρνα πιο καλά.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δήλωσε ότι βλέπει εσένα για νικήτρια… Τον ευχαριστώ πολύ, αλλά κι εγώ βλέπω εκείνον για νικητή! Μέχρι τώρα έβλεπα την Μαίρη Συνατσάκη ή ότι ο τελικός θα ήταν ανάμεσα στην Μαίρη και τον Ησαΐα.

Έχεις δεχτεί πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή; Όχι ακόμη κάτι επίσημο! Θα με ενδιέφερε, με την έννοια ότι έχω τελειώσει την Πάντειο, είμαι δημοσιογράφος, επομένως ως αντικείμενο θα με ενδιέφερε πολύ. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και κάποια αθλητική εκπομπή.