Η Κρυσταλλία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Celebrity, ποζάροντας ως μοντέλο και μίλησε για το τραγούδι, τα σχέδιά της και την προσωπική της ζωή.

Δεν μου είναι ευχάριστο να ασχολούνται με τα προσωπικά μου και ούτε πιστεύω πως απασχολεί τον κόσμο με ποιον έχω σχέση”, δηλώνει για την προσωπική της ζωή η ανερχόμενη τραγουδίστρια.

Διανύω πλέον μια σημαντική περίοδο στα επαγγελματικά μου. Αλλάζω εταιρεία και ψάχνω να βρω τραγούδια που να με εκφράζουν, να μου αρέσουν και να έχουν κάτι να μου πουν. Γι’ αυτό προτίμησα να κάνω ελάχιστες εμφανίσεις το καλοκαίρι ώστε να ξεκουραστώ και να επικεντρωθώ σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου”, είπε χαρακτηριστικά, όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων η Κρυσταλλία, η οποία κατάφερε να χάσει 15 κιλά, δηλώνει με νόημα στο περιοδικό: “Αν θέλεις να είσαι ποπ είδωλο το σύνηθες είναι να έχεις ένα καλοσχηματισμένο κορμί, όμως δεν είμαστε μοντέλα αλλά τραγουδιστές και αυτό το έχουμε μπερδέψει αρκετά. Χάνουμε την ουσία. Αν έπαιζε καθοριστικό ρόλο η εμφάνιση, καλλιτέχνες όπως η Adele, Aretha Franklin και ο Barry White δεν θα είχαν κάνει τόσο μεγάλη καριέρα”.

Δείτε την Κρυσταλλία να ποζάρει ως μοντέλο για τις ανάγκες του περιοδικού

[doptg id=”551″]