Η Κωνσταντίνα ήταν η μόνη υποψήφια από τους 14 διαγωνιζόμενους που έλειπε χθες από τον τελικό του λαμπερού show, του “Dancing with the Stars 4”. Μπορεί τα στελέχη του καναλιού να της έκαναν πρόταση να εμφανιστεί, ωστόσο εκείνη προτίμησε να απουσιάζει.

Όπως έγραψε το govastileto.gr η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη παίκτρια που είχε αποχωρήσει από το “Dancing” και μετά την αποχώρησή της μίλησε για στημένο παιχνίδι. Να αναφέρουμε επίσης πως η Κωνσταντίνα είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην Κύπρο.

Η Κωνσταντίνα δεν πήγε στον τελικό του show

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον τελικό του “Dancing with the stars”, αλλά και για την τραγουδίστρια που απουσίαζε.

Ο Γιάννης Λάτσιος είπε χαρακτηριστικά για την Κωνσταντινα που δεν έδωσε το παρών στον τελικό: «Δεν ήρθε… Ήταν επιλογής της, το σέβομαι»!

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Λάτσιος για την Κωνσταντίνα

Ο Γιώργος Λιάγκας τώρα, είπε μέσα από την εκπομπή σχετικά: «Σιγά την απουσία! Έχασε η βενετιά βελόνι. Όταν έχεις υπάρξει star, δείξε λίγο μεγαλόψυχος κι άσε τη μιζέρια». Τότε, η Φαίη Σκορδά δε συμφώνησε με τα λεγόμενα του συζύγου της και έδειξε τον εκνευρισμό της. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Ήθελα να πω ότι δεν ήταν τυχαίος ο ντόρος που είχε γίνει και με τον καιρό δείχνει ο καθένας ότι αντιδράει κάπως. Όντως είχε πρόβλημα με όλο αυτό. Είναι η μόνη συμμετέχουσα που δεν πήγε στα 5 χρόνια».

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιανός τη δικαιολόγησε, λέγοντας ότι είναι στο εξωτερικό και ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής είπε με έντονη δόση χιούμορ «Πέρνουμε όλα όσα είπαμε πίσω. Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα, θεά».

Δείτε όσα είπαν στο “Πρωινό” για την Κωνσταντίνα