Μπορεί να έχει πατέρα πολιτικό, μπορεί να σπούδασε πολιτικές επιστήμες, όμως, ο χώρος που την κέρδισε είναι η μόδα. Ο λόγος για τη Ζωή Γιακουμάτου, κόρη του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, την Δευτέρα το βράδυ, παρουσίασε την νέα της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων.

Το ενδιαφέρον της Ζωής Γιακουμά��ου για τη μόδα ξεκίνησε από την εποχή του σχολείου, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Νομική και αφού είχε παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling έφυγε για το Λονδίνο ώστε να συνεχίσει τις σπουδές στο σχέδιο μόδας και στον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων στο Saint Martins.

Όταν είπε για πρώτη φορά στον πατέρα της Γεράσιμο Γιακουμάτο οτι θα ασχοληθεί με τη μόδα το μόνο βέτο που της έθεσε, όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, ήταν: «Να ολοκληρώσω πρώτα τις σπουδές μου στο πολιτικό νομικής και μετά να ακολουθήσω το ονειρό μου! Είναι δίπλα μου, με συμβουλεύει και πολλλές φορές μου κανεί και στυλιστικές παρεμβάσεις».

Το govastileto.gr βρέθηκε στην επίδειξη μόδας της Ζωής Γιακουμάτου στο Κολωνάκι και απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους: Ο Λάκης Γαβαλάς, η Φανή Χαλκιά, ο Τρύφωνας Σαμαράς και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας της Ζωής Γιακουμάτου

[doptg id=”1064″]