Δείτε το άλμπουμ της λαμπερής βάφτισης

[doptg id=”60″]

Χθες το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιουνίου,  βαφτίστηκε η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, Μαριγώ. Το Μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη  με πλήθος επωνύμων να δίνουν το παρών.

Η πρωταγωνίστρια της ημέρες έφτασε στην εκκλησία στην αγκαλιά των γονιών της, φορώντας ένα χαριτωμένο καρό φόρεμα στις αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, ώστε να ταιριάζει με εκείνο της μητέρα της!

Νονές ήταν η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα, Μαριγώ Λαιμού, η σχεδιάστρια μόδας  Σήλια Κριθαριώτη και η στενοί φίλοι των γονιών της μικρής, Μαρία Μενούνος.

Οι 400 καλεσμένοι έδωσαν τις ευχές τους στη νεοφώτιστη Μαργκώ. Ανάμεσά τους ήταν η Έλλη Κοκκίνου με την κολλητή της φίλη και make up artist Ρούλα Σταματοπούλου, η Δούκισσα Νομικού που δεν σταμάτησε στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter, η Όλγα Λαφαζάνη με το σύζυγό της Νίκο Οικονόμου, η Βασιλική Τσεκούρα, η Μάντα  Παπαδάκου με τις κόρες της, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με την κόρη της,  η Βίκυ Παγιατάκη κ.α.

160613000515_5209

Το πάρτι για τη βάφτιση ακολούθησε στην έπαυλη του ζευγαριού στο Ελληνικό ενώ όλα κινήθηκαν στους τόνους του ροζ και του λευκού που είναι από τα αγαπημένα χρώματα της ευτυχισμένης μητέρας, Μαριέττας Χρουσαλά.  Οι μπομπονιέρες ήταν σε σχήμα cupcake ενώ στις στολισμένες ροτόντες που είχαν τοποθετηθεί στον κήπο της έπαυλης του ζευγαριου, υπήρχαν «γλαστράκια» φτιαγμένα από ζάχαρη.

160613000515_5784