Η λαμπερή πρεμιέρα των Μαζωνάκη – Γαρμπή με επώνυμους φίλους στο πλευρό τους. Δείτε όσα έγιναν
Πρεμιέρα είχαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή στο Φωταέριο. Ένα ατελείωτο party υποσχέθηκαν για φέτος το χειμώνα και από το πρώτο κιόλας βράδυ απέδειξαν ότι η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει στο Γκάζι.
Το νυχτερινό κέντρο πλημμύρισε από πολύ κόσμο ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετοί celebrities που “έλουσαν” με λουλούδια τους δύο καλλιτέχνες, αλλά και τον Νικηφόρο και την Ελισάβετ Σπανού που εμφανίζονται μαζί τους.
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν και όσους διασκέδασαν με τα τραγούδια των καλλιτεχνών. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Λάουρα Νάργες, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ναταλία Γερμανού, ο Γιάννης Λάτσιος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν μερικοί από όσους έδωσαν το παρών.
Το concept του νυχτερινού κέντρου επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος,  ενώ όλη η ομάδα που πλαισιώνει τον Γιώργο Μαζωνάκη τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις του βάζει τα δυνατά της για να δημιουργήσει ένα show που διακρίνεται για το δυναμισμό και φυσικά την πρωτοτυπία του.
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Μαζωνάκη και της Γαρμπή
[doptg id=”1095″]