Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την υποκριτική, τη ζωγραφική αλλά και με συνταγές ομορφιάς. Πάντα κομψή, ακομπλεξάριστη και απόλυτα συνειδητοποιημένη. Η Μίνα Ορφανού μίλησε για όλα στην παρέα του “Πρωινού mou”. Μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Με έχουν φτύσει και έχω κολλήσει. Το υποσυνείδητο μού έλεγε “Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα”. Δεν μου έχει τύχει κάποιος που να μου τα δώσει όλα, για να δω πώς θα αντιδράσω. Τώρα δεν έχω σχέση. Δεν ξέρω αν είναι επιλογή μου. Ίσως δεν ήρθε η σωστή στιγμή».

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά όταν τον σκέφτηκε πιο ψύχραιμα άλλαξε γνώμη: «Τώρα δεν θα υιοθετούσα παιδί. Δεν είναι ότι δεν θα ήμουν καλή μητέρα, αλλά είναι η ευθύνη. Επειδή εγώ είμαι πολύ υπεύθυνη, συνειδητοποιώ ότι είναι δύσκολο να φροντίσω ένα ξένο παιδί, ενώ δεν μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου. Για να μην έχω παιδί από τη φύση μου, κάτι θα ξέρει η φύση. Είναι μεγάλη ευθύνη. Εδώ έχω ένα κουνέλι και όταν φεύγω ένα διήμερο, σκέφτομαι πού θα το αφήσω».

Η Μίνα Ορφανού είχε δηλώσει ότι στο σχολείο βίωσε τον ρατσισμό. Όταν της είπαν ότι άνθρωποι σαν εκείνοι θα έπρεπε να μιλούν για αυτό το θέμα προκριμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία, απάντησε: «Δεν μπορώ εγώ να βγάλω το φίδι από την τρύπα για όλους. Όσοι έχουν κάποια ιδιαιτερότητα να βγουν να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Εγώ δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν είμαι κομπλεξική. Αυτό σε βοηθάει στην καριέρα σου αν είσαι αξιοπρεπής και έχεις σεβασμό στον εαυτό σου», όσο για τις επιθυμίες της δήλωσε: «Στο μέλλον θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω αυτά που κάνω τώρα. Και να πέσει χρήμα στην αγορά, να κινηθούν οι δουλειές, να έχουν δουλειά όλοι οι ηθοποιοί από τους πιο ταλαντούχους μέχρι τους ατάλαντους. Γιατί και αυτοί έχουν στομάχιν και πρέπει να το γεμίζουν».

Δείτε τη Μίνα Ορφανού να μιλάει για την προσωπική της ζωή: