Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» κάνοντας πρόβα νυφικού και μίλησε για το πώς ονειρεύεται τη μέρα που θα ανέβει και εκείνη τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Γενικά δεν είμαι πολύ υπέρ του τέλειου γάμου. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως ως διαδικασία. Απολαμβάνω το concept “γιορτάζουμε την αγάπη μας με ένα πάρτι” και κάπως έτσι φαντάζομαι ότι θα είναι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Αυτό θα γίνει μόνο όταν θα έχουμε σκεφτεί καλά ότι είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί. Ουσιαστικά θα είναι, δηλαδή, σαν να λέμε στους δικούς μας ανθρώπους “ελάτε να γιορτάσουμε τώρα που μπορούμε, γιατί εμείς θα αφιερωθούμε στο να μεγαλώσουμε σωστά ένα παιδί”» δήλωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Ποιος θα ήταν ο τίτλος, όμως, που θα έβαζε η ίδια στο νέο της εξώφυλλο; Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με χιούμορ: «Γιαγιά, κάδραρε τις φωτογραφίες, είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω για σένα προς το παρόν», ενώ για τον προσωπικό τίτλο της ζωής της συμπλήρωσε: «Κάτι που ήταν εσωτερικό μου θέμα το καλοκαίρι και με απασχολούσε πολύ. Ότι δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι εντάξει. Πάλευα με το σύνδρομο ότι πρέπει να είμαι τέλεια. Αγκάλιασα ωστόσο και τα πιο ατελή μου κομμάτια και κατέληξα στο ότι μπορεί να είμαι τέλεια, αλλά είμαι εντάξει».

sinatsaki nifiko gia mesa