Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People” μίλησε μεταξύ άλλων για προσωπική της ζωή, την οποία δεν της αρέσει να μοιράζεται δημόσια.

«Να ανοιχτώ σε πράγματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συζητήσω με τα παιδιά μου δεν γίνεται» λέει η παρουσιάστρια του star.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Μαρίας Μπακοδήμου με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της, τον ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη, όπου οι δυο τους παρευρέθηκαν στον γάμο της αδελφής του Νίκου Αλιάγα, Μαρίας,  στη Τζια. Την ενόχλησε η δημοσίευσή τους; «Πάντα ενοχλείσαι όταν παραβιάζεται η ζωή σου. Δεν είπα ότι θα είμαι κρυμμένη και θα κυκλοφορώ με κουκούλες σε υπονόμους. Απλά, δεν περίμενα σε ένα χώρο που ήταν καθαρά οικογενειακός να βρεθεί κάποιος. Σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, ποζάρουμε και χαμογελάμε γιατί μας βγάζει φωτογραφία ένα παιδάκι. Όταν είσαι σε ένα γάμο, δεν ξέρεις ποιος είναι από το σόι του γαμπρού και ποιος από της νύφης. Κάποτε, όμως, θα μαθευόταν».

Όσο για το αν θα έκανε τρίτο γάμο είπε: «Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Εδώ πάρτι κάνω και αγχώνομαι! Δεν έχω συνηθίσει να είμαι μόνη. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να γίνει γάμος για να ζω με έναν άντρα στο σπίτι μου. Πού ξέρεις με ποιον ζω;» και τόνισε πως: «Tα παιδιά μου, πάντως, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παντρευτώ. Ίσα ίσα, μου το έχουν προτείνει κιόλας. Όταν νιώθουν καλά με κάποιον που είναι στη ζωή της μαμάς τους, θέλουν να είναι και στη δική τους ζωή».

Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκε να κάνει τρίτο παιδί; «Θέλησα να κάνω τρίτο παιδί, αλλά δεν προχώρησε, διότι είχε άλλα προβλήματα εκείνη η σχέση». Σήμερα το τρίτο παιδί είναι κάτι που έχει ακόμα στο μυαλό της; «Αν γινόταν, θα το κρατούσα 100%, αλλά θα προτιμούσα να μη γίνει, γιατί χαίρομαι που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου και έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Αν αρχίσω πάλι με τα μωρουδίστικα, είναι πολύ μεγάλος εγκλωβισμός» είπε.