Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά έχει εδώ και καιρό να έχει εγκαταλείψει τις πασαρέλες, καθώς πλέον είναι σύζυγος του γνωστού εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα και μητέρα, όμως όπως φαίνεται δεν ξεχνά τις παλιές αγάπες.

Το πρώην μοντέλο διατηρεί παρά την εγκυμοσύνη και την γέννα της κόρης της μία άψογη σιλουέτα και παρακολουθεί ακόμα στενά την μόδα. Έτσι αφού πέρασε από το fashion week του Μιλάνου και παρακολούθησε το show του Roberto Cavalli ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για να βρεθεί δίπλα στην κουμπάρα της -νονά της κόρης της Μάργκω-  Σήλια Κριθαριώτη σε μια σημαντική στιγμή της, την τιμητική συμμετοχή της στο “Fall Ball” του Boys Club στην Νέα Υόρκη.

Η παρέα έμενε στο φημισμένο 5άστερο ξενοδοχείο “Τhe Pierre” και το βίντεο που θα παρακολουθήσετε τραβήχτηκε από την ίδια την Σήλια Κριθαριώτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της αναχώρησής τους από το ξενοδοχείο για την λαμπρή εκδήλωση.

Η Μαριέττα Χρουσαλά φορώντας φυσικά τουαλέτα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη στο πεζοδρόμιο μπροστά από το ξενοδοχείο θυμήθηκε τις στιγμές του παρελθόντος και έκανε μια πριβέ πασαρέλα για την Σήλια και τους φίλους τους που αποτυπώθηκε στο βίντεο που τράβηξε η σχεδιάστρια μόδας και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την πασαρέλα της Μαριέττας Χρουσαλά στους δρόμους της Νέας Υόρκης