Είναι μια γυναίκα πολυτάλαντη, έχει κάνει τηλεόραση, θέατρο… Το 2012 αποφασίζει να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων με την υπογραφή της…

Χωρισμένη με ένα παιδί, την 9χρονη Λήδα, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη μεγαλώσει σωστά. Η Ματθίλδη Μαγγίρα ανοίγει τα χαρτιά της στο περιοδικό YOU και μιλά με πάσα ειλικρίνεια για τα μελλοντικά της σχέδια, για όσα μισεί ή αγαπά στη ζωή αλλά και για την ελληνική showbiz.

Φέτος συμμετέχεις σε δύο δουλειές…

«Τρέχω όλη μέρα σαν τον Βέγγο. Μπορεί και να προγραμματίστηκα να μη χαλαρώνω ποτέ. Πρέπει να μάθω να το κάνω και να ξεκουράζομαι».

Μίλησέ μας για τη θεατρική παράσταση.

«Συμμετέχω στο «ΤΟC-ΤΟC» στο θέατρο «Ήβη», εκεί κάνουμε μια σύγχρονη ψυχοθεραπευτική κωμωδία για το κοινό και για μας. Είμαστε έξι ασθενείς με ιδιο-ψυχαναγκαστικές διαταραχές, διαφορετικές ο καθένας. Εγώ έχω το σύνδρομο της θρησκοληψίας αλλά δεν πάω στο γιατρό γι’ αυτό, πάω για το άλλο που έχω, αυτό της επαλήθευσης. Δηλαδή επιστρέφω στο σπίτι να δω αν έχω κλείσει το θερμοσίφωνα, τις βρύσες, τα μάτια της κουζίνας, το γκάζι, αν έχω πάρει το πορτοφόλι και το φορτιστή μου μαζί.

Πολύς κόσμος έρχεται στην παράσταση και ταυτίζεται με τους ρόλους μας, έχουμε μικροβιοφοβική τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου, τον Κώστα Σπυρόπουλο με αριθμομανία, τον Ορφέα Παπαδόπουλο που δεν μπορεί να πατήσει πάνω σε γραμμές και τα θέλει όλα συμμετρικά, την Κατερίνα Γερονικολού που πάσχει από παλιλαλιά και ηχολαλία, τον Χρήστο Βαλαβανίδη με σύνδρομο Τουρέτ που κάνει ήχους ζώων και βρίζει.

Πρωινή εκπομπή θα έκανες στην τηλεόραση;

Θα έκανα μόνο αν υπήρχε μια καινούρια φόρμα, μην πάμε πάλι στην πεπατημένη. Να κάνω πρωινό αλλά με τι συνδυασμό; Με τον Άδωνη ας πούμε θα καρα-γούσταρα, και να τον έχω εκεί δίπλα μου και να του λέω «μαγείρεψε εσύ σήμερα γιατί δεν έχω κέφια».