Ο Αντώνης Βαρδής δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής από τις αρχές του Ιουλίου δίνει τιτάνιο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που το πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά εμφανίζει τις τελευταίες μέρες σοβαρές επιπλοκές.

Η νέα δοκιμασία που τον έστειλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο είναι τα κινητικά προβλήματα και οι δυσκολίες στην άρθρωση που είναι αποτελέσματα του παλιότερου προβλήματος υγείας του.

Η μάχη του Αντώνη Βαρδή με τον καρκίνο μετράει πολλά χρόνια, καθώς για πρώτη φορά η ασθένειά του εκδηλώθηκε σε ηλικία 42 χρονών, αλλά ο ίδιος κατόρθωσε με μεγάλη δύναμη ψυχής και αγώνα να το ξεπεράσει.

Στο πλευρό του είναι συνεχώς και ο γιος του Γιάννης. Ο νεαρός τραγουδιστής μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, έξω από το νοσοκομείο, γράφοντας στη λεζάντα: “το δεύτερο σπίτι μου”.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Γιάννης μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: “Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία. Ο πατέρας μου είναι σε θέση να κατανοήσει το συμβαίνει γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει…Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι πληρώνει για  κάτι που έκανε στη ζωή του. Παρ’όλα αυτά πιστεύω ότι ίσως είναι μια σκληρή δοκιμασία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν ξέρω ακριβώς τι, για να το κατονομάσω. σίγουρα πάντως ο πατέρας μου δοκιμάζεται…”

Πάντως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σήμερα ο γιος του, “οι θεράποντες γιατροί του αισιοδοξούν, αλλά πρέπει κι εκείνος να το παλέψει με ανεβασμένη την ψυχολογία του”.

Στο πλευρό του Αντώνη Βαρδή εκτός από τον γιο του, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, είναι και η κόρη του Καλλιστώ, η σημερινή σύντροφός του Φιλοθέη καθώς και ο ετεροθαλής αδερφός του, Χρήστος Δείξιμος.