Σέξι και ευτυχισμένη η Ελένη Μενεγάκη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στην παραλία. Η παρουσιάστρια “συνελήφθη” από το εβδομαδιαίο περιοδικό You φορώντας το καυτό βραζιλιάνικου στυλ μπικίνι της και να βουτάει ξένοιαστη στα Άχλα.

Σήμερα το πρωί όμως, η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε φόρεσε το μαγιό της και κατέβηκε για πρωινή βουτιά στην αγαπημένη παραλία στα Άχλα της Άνδρου, όπου αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της. Μαζί της ήταν κι ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά στην Άνδρο, ο Λάμπρος και όχι ο δικός της σκύλος Βίκτωρας. Και βέβαια ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram όπου τη μοιράστηκε με τους φίλους της, κάτι που κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

Δείτε τις φωτογραφίες

μενεγανδροσ1

Τι έκαναν την ίδια ώρα η Καινούριου και η Σπυροπούλου

Την ίδια στιγμή δύο άλλες  παρουσιάστριες κοιμούνταν του καλού καιρού. Πριν από λίγες ώρες, ενώ το μεσημέρι ειχε προχωρήσει , η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο κρεβάτι, λέγοντας πως μόλις ξύπνησε.  Η παρουσιάστρια βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο.

μενεγαναδρ3

 

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σκύλο της και τα μαλλιά της ριγμένα πάνω του. Όπως φαίνεται, ήθελε να ξυπνήσει το σκυλάκι της για ν αξεκινήσουν μαζί την ημέρα τους.

 

μενεγαανδρ2