Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το φωτογραφικό φακό του YOU σε φρουταγορά των νοτίων προαστίων! Αλλά και τον κόσμο που ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί καθώς κανείς δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που έβλεπε.

«Είναι, δεν είναι;», «σου θυμίζει κάτι αυτή η κοπέλα;», «μοιάζει λίγο με τη Ζέτα;» είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που ακούσαμε… Η Ζέτα Μακρυπούλια ντυμένη casual, με ένα απλό κολάν και ένα μπουφάν ήταν εκεί δίπλα μας! Δεν ήταν η σταρ που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη μικρή οθόνη αλλά και στις δημόσιες εξόδους της.

Η πανέμορφη Ζέτα το πρώτο πράγμα που κάνει καθημερινά είναι να επιλέγει για το… τραπέζι της φρέσκα φρούτα και λαχανικά και στη συνέχεια να γυρίζει στο σπίτι και να αυτοσχεδιάζει δημιουργώντας υγιεινά και ελαφριά πιάτα για εκείνη και τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το κορίτσι φροντίζει για να έχει… τέτοια κορμάρα και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU αποδεικνύουν πως το καλλίγραμμο κορμί τής παρουσιάστριας και ηθοποιού δεν είναι μόνο αποτέλεσμα καλού DNA και γονιδίων αλλά και επίπονης προσπάθειας από μέρους της. Διατροφικής, πρωτίστως!

Δείτε φωτογραφίες:

zeta1

zeta2

zeta3

zeta4