Η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έγινε πάλι μητέρα στα 51 της χρόνια.

Πριν από τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μετά το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Αλέξη στις 6 Δεκεμβρίου 2008, η μητέρα του άτυχου νεαρού και ο εκπρόσωπος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ήρθαν αρκετά κοντά και δημιουργήθηκε μεταξύ τους στενή σχέση αγάπης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γυναικολόγος της Τζίνα Τσαλικιάν, Μ. Μαστρομηνάς, δήλωσε: “Ήταν και ήμασταν όλοι πάρα πολύ τυχεροί που συνέβη αυτό το χαρμόσυνο γεγονός. Είναι και αγόρι”.

Ωστόσο, επιθυμία και των δύο ήταν να μην μαθευτεί το χαρμόσυνο γεγονός προκειμένου να μην προκαλέσουν.

Πολλοί έσπευσαν να πουν πως θα ονομάσουν το μωρό Αλέξη, όμως κάτι τέτοιο δεν  πρόκειται να συμβεί, αφού όπως δήλωσε το ζευγάρι «ο Αλέξης ήταν ένας και δεν πρόκειται να αναπληρωθεί από κανέναν».

Ο γυναικολόγος της κυρίας Τσαλικιάν δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η γυναίκα αυτή βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία. Εγώ προσωπικά ήμουν, είμαι και θα είμαι συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Αλέξη μιας και ο γιος μου είναι συνομήλικός του και ήταν και φίλοι. Γι’ αυτό είχα κάθε λόγο να την βοηθήσω. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια ήταν 49 ετών η κυρία Τσαλικιάν, ωστόσο είχε μεγάλη θέληση για να ξαναδεί τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά».