Η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία επιστρέφει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα με τρεις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει, μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ” αναφέρθηκε στους γιους της, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, τις πλαστικές επεμβάσεις και τον πρώην σύζυγό της.

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τα παιδιά της, η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ¨ΕΓΩ!” πως της αρέσει πολύ να περνούν χρόνο όλοι μαζί, αλλά δεν σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο του γάμου:  “Δεν έχω ανάγκη να ξαναπαντρευτώ, ούτε να κάνω άλλα παιδιά”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη και το νέο του βήμα σε ρόλο παρουσιαστή, δήλωσε: “Την παρακολούθησα κάποιες φορές το καλοκαίρι, γιατί την έβλεπαν τα παιδιά. Πιστεύω ότι ο Πέτρος ήταν πολύ καλός εκεί. Κουβαλούσε κάτι πολύ προσιτό στο θεατή, χωρίς να δίνει την εντύπωση ότι είναι “ελαφρύς” ή “επιπόλαιος”. Νομίζω ότι βρήκε τη χρυσή τομή”.

mirtoalikaki

Τέλος για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox ανέφερε: “Τα botox τα θεωρώ εγκληματικά για έναν ηθοποιό. Του απαγορεύουν να κινεί το πρόσωπό του και να εκφράζεται. Τις πλαστικές επεμβάσεις, πάλι, τις θεωρώ επικίνδυνες. Μπορεί να γίνεις σαν “μούμια” και να μην μπορείς να ξαναδουλέψεις ποτέ!”