Η  Νίνα Λοτσάρη και ο σκηνοθέτης της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο, “Η μαμά είπε μη…”, Γιώργος Βάλαρης ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένοι στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και μίλησαν για όλα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει καθημερινά να ανταπεξέρχεται τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις οικογενειακές της υποχρεώσεις με επιτυχία.

«Είναι ορισμένες στιγμές που νιώθω η βιονική γυναίκα, να τα προλάβω όλα, να ‘μαι σωστή μητέρα, επαγγελματίας… Δεν τα καταφέρνω πάντα καλά αλλά το προσπαθώ. Μακάρι να είμαι καλό πρότυπο για τον κόσμο και τις κόρες μου. Αυτό που λες είναι σαν μια προσωπική μου επιτυχία, να βγάζω προς τα έξω αυτή την εικόνα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι έτσι» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βάλαρης και η Νίνα Λοτσάρη αναφέρθηκαν στη λιποθυμία της Μίνας Ορφανού επί σκηνής.

«Περάσαμε μια τεραστία ταλαιπωρία. Στο τέλος μιας σκηνής λιποθύμησε, που ήταν στην αρχή του έργου. Ήταν ταλαιπωρημένη όλες εκείνες τις μέρες. Έμεινε αναίσθητη για 15’ επί σκηνής. Έγινε στην αρχή της παράστασης. Τελικά είναι καλά, έκανε όλες τις εξετάσεις και όλα είναι εντάξει» δήλωσε ο Γιώργος Βάλαρης ενώ η Νίνα Λοτσάρη πρόσθεσε: «Επειδή η Μίνα πάντα κάνει αστεία, ακόμη και επί σκηνής, στην αρχή δεν το πίστεψα. Νόμιζα ότι αυτοσχεδιάζει».

Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης αποκάλυψε την άγνωστή συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη που τελευταία στιγμή ακυρώθηκε.

«Πριν δύο χρόνια ήμασταν στο παρα ένα με την Ελεονώρα Μελέτη για να κάνουμε ένα σόου. Είναι καταπληκτικό άτομο η Ελεονώρα και ήμουν σίγουρος πως θα ήταν ωραίο. Δεν έγινε, όμως, και ήταν θέμα management, δεν ήταν δικό της θέμα, εκείνη ήθελε πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.