Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει η εκπομπή της στον Alpha “Μες στην Καλή Χαρά” και η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, προχώρησε σε αποκαλύψεις μέσω facebook.

Η  όμορφη παρουσιάστρια εδώ και δύο μέρες άλλαξε το status της, στον λογαριασμό της στο facebook, και έγραψε “σε σχέση”. Μέχρι τώρα η Ναταλία δεν έχει αποκαλύψει τον τυχερό, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται μήπως δεν ισχύει όλο αυτό και έτσι απλά δήλωσε ότι είναι σχέση.

Από την άλλη, ο καλός της φίλος και πρώην σύντροφός της, Θάνος Καλλίρης, σχολίασε την κατάστασή της γράφοντας: «Μη το δούμε σε λίγο καιρό “it’s complicated” όμως … εεε;;;… Ίσα – Ίσα !! Σε λατρεύω και θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! όχι να με παίρνεις νυχτιάτικα για να τρέχω σπίτι γιατί “έχουμε εξελίξεις… μπου χου …“. Εφ’ όσον βέβαια η Κυρία το επιθυμεί, αν συμβεί κάτι τέτοιο – μακρυά από μας – δυσάρεστο, μπορούμε να κλείσουμε το facebook (συνολικά την παγκόσμια επιχείρηση εννοώ) για μερικές εβδομάδες μέχρι να ξεχαστεί το θλιβερό γεγονός και να ισχύει ένα νέο ευτυχές γεγονός !!!!».

Όπως κα να’εχει ο χρόνος θα δείξει αν όντως η Ναταλία Γερμανού βρήκε τον έρωτα στη ζωή της.