Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησαν η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο 25χρονος ηθοποιός που σύντομα συμπληρώνουν τρεις μήνες σχέσης.

Το βράδυ το Σαββάτου 31 Αυγούστου, ο φακός του ΟΚ! εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές να διασκεδάζει μαζί με μεγάλη παρέα φίλων του,  σ’ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου “Posidoniο”.

Η  Ναταλία και ο Μάνος δεν έφτασαν μαζί, καθώς το ίδιο βράδυ ο ηθοποιός λόγω της καλοκαιρινής του περιοδείας, είχε προγραμματισμένη παράσταση στο Λαύριο. “Η Ναταλία ήθελε να καταχειροκροτήσει τον φίλο της, Κωνσταντίνο Αργυρό από την αρχή του προγράμματός του”, περιγράφει πηγή στο περιοδικό.

Άλλωστε η Ναταλία υπογράφει στιχουργικά την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού “Ποτέ ξανά”, σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή: “Ο Μάνος Ιωάννου βρέθηκε κοντά στην αγαπημένη του γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Πλησίασε στο τραπέζι όπου καθόταν η Ναταλία με την παρέα τους και αφού τους χαιρέτησε όλους κάθισε ακριβώς δίπλα της και λίγο μετά την πήρε στην αγκαλιά του”.

Ο φακός του περιοδικού “YOU” τώρα εντόπισε την Ναταλία Γερμανού με τον αγαπημένο της, την περασμένη εβδομάδα στη Σαρωνίδα, σε μία ακόμη έξοδό τους.

Η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου σε βραδινή τους έξοδο, από τον φακό των περιοδικών ΟΚ και YOU

[doptg id=”511″]