Η Ναταλία Γερμανού, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της και παραδέχτηκε με συνέντευξή της, στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου.

Ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου; Ναι, ισχύουν τα δημοσιεύματα, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω παραπάνω!

Δηλαδή είσαι ερωτευμένη;  Ναι, είμαι ερωτευμένη. Ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία μιας σχέσης αν δεν είμαι ερωτευμένη. Το αποφεύγω.

Είσαι μια γυναίκα που ποτέ δεν έκρυψε την προσωπική της ζωή. Τελικά αυτό ήταν καλό ή κακό; Δεν έχω μπεί στη διαδικασία να το εξετάσω. Δεν παίζω κρυφτούλι με τον κόσμο, ούτε παίζω μαρκετινίστικα. Έχουν υπάρξει σχέσεις που δεν της έμαθε ποτέ ο κόσμος. Για παράδειγμα, πέρσι το καλοκαίρι είχα μια σχέση που κράτησε τέσσερις μήνες και δεν μαθεύτηκε ποτέ.  Όταν είστε αναγνωρίσιμοι και εσύ και ο σύντροφος σου και δεν θέλετε να περάσετε τη ζωή σας κρυμμένοι σε σπηλιά, θα βγείτε. Από την άλλη, ο παπαράτσο θέλει να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά του. Δεν είμαι απο αυτές που σηκώνουν το χέρι λέγοντας, φύγε από μπροστά μου, ούτε από εκείνες που φορούν κουκούλες. Δεν μπορώ να το κάνω. Στην τελική, δεν είμαι η Μαντόνα, ούτε η Αντζελίνα Τζολί. Είμαι απλά το Ναταλάκι και έτσι θέλω να συμπεριφέρομαι.

Για τη νέα της, βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 είπε: ” Ο πατέρας μου έκανε στους προσκεκλημένους του την πιο δύσκολή ερώτηση με το πιο τρυφερό χαμόγελο και μου έλεγε πάντα ότι δεν έχει σημασία τι ρωτάς, αλλά πως το ρωτάς…. Κι αυτό ακριβώς θα ακολουθήσω”