Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε σήμερα στο πλατώ του “Πρωινού” και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Για την καινούργια της εκπομπή, για τον πατέρα της, για το νέο της βιβλίο, αλλά φυσικά και για τον Μάνο Ιωάννου.

Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για τον τίτλο “Οι Γερμανού ξανάρχεται” και η παρουσιάστρια είπε ότι την πατρότητα του τίτλου διεκδικούν πολλοί, μια εκ των οποίων είναι και η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

“Εγώ ήθελα άλλο τίτλο. Ήθελα το “Επιτέλους Ναταλία”, αλλά με το που το είπα πνίγηκε αυτή η επανάσταση…”!

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων είπε ποιους θα ήθελε να έχει καλεσμένους κατά τη διάρκεια της σεζόν στην εκπομπή της. Θα ήθελε να έρθουν στην εκπομπή της ο Νίκος Καρβέλας, η Αννίτα Πάνια, η Χάρις Αλεξίου και ο Τζίμης Πανούσης.

Ο Θέμης Γεωργαντάς παρακολουθούσε από κοντά…:”Eυτυχώς ήρθα εδώ και μιλάω, με το ζεύγος αυτό. Εσύ με είχες φιμώσει”!

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για την αποχώρησή της από τον ALPHA: “Μου έγινε πρόταση να συνεχίσω, αλλά ήθελα να φύγω, πριν φθαρεί η εκπομπή…Είχα συζητήσεις με τον ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά δεν είχαμε καταλήξει σε κάτι, οπότε δεν έφυγα εκ τους ασφαλούς…”

Σε ό,τι αφορά στο “Μες στην καλή χαρά”: “Η Κατερίνα είναι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια, αλλά η διάθεση του καναλιού είναι να έχει δύο ισοδύναμες παρουσιάστριες…”

Φυσικά η Ναταλία, ρωτήθηκε εκτενώς και για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου ενώ της έκαναν και μια έκπληξη, αφού είχαν το πρώτο αντίτυπο του βιβλίου της που κυκλοφόρησε σήμερα.

Η Ναταλία δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον νεότερο σύντροφό της Μάνο Ιωάννου! Αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν, το καμάκι που της έκανε ο Μάνος, η επιμονή που είχε αλλά και το φλερτ που της έκανε. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει: «Είμαι μεγάλη πια να τσιμπάω… Είμαι καχύποπτη. Βγήκαμε, βγήκαμε πολλές φορές μέχρι να δέσει το γλυκό… Ο Μάνος είναι κλασσικός κυνηγός… Ο Μάνος είναι μαγκάκι, είναι ειλικρινής. Η ρουα ματ που έκανε ο Μάνος είναι ότι δεν προσπάθησε να πουλήσει φούμαρα, μου είπε είμαι τσογλάνι, φέρομαι άσχημα στις γυναικές, είμαι άπιστος…Έτσι με κέρδισε..Αν μου πεις παραμύθι μ’έχεις χάσει.”, » και τόνισε πως δεν συγκατοικούν αλλά είναι πολλές ώρες την ημέρα μαζί.

natalaki

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: