Τo Kurland Spa σε συνεργασία με το www.govastileto.gr προσφέρει σε μία τυχερή ένα δώρο ομορφιάς και αναζωογόνησης προσώπου, σώματος & μαλλιών αξίας 250€!

Το Kurland Revival Beauty Package περιλαμβάνει:

* Oriental steam bath [για την τόνωση και την αποτοξίνωση του οργανισμού]

* Kurland aromatherapy massage [για την αναζωογόνηση του νου, της ψυχής και του σώματος με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων]

* Spa Facial Refreshment [για άμεση ενυδάτωση, τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας]

* Enzymetherapy Hair Spa [θεραπεία βαθιάς αναδόμησης στο εσωτερικό & εξωτερικό της τρίχας για απαλά, λεία, λαμπερά μαλλιά]

Από τα πρώτα κιόλας βήματα στο χώρο του Kurland Spa, ένας παραμυθένιος κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας ανοίγεται μπροστά μας… Αναζωογονητική, εξατομικευμένη περιποίηση για το σώμα, το πρόσωπο και τα άκρα που σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, τη μουσική και της ευωδιές της Ανατολής επιτυγχάνει την αποφόρτιση του οργανισμού από την ένταση και το stress, ξεκουράζει και χαλαρώνει τις αισθήσεις.

Μοναδικές θεραπείες spa για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια συνδράμουν στην ενίσχυση και την τόνωση του οργανισμού, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Τα θεραπευτικά τους οφέλη έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την καταξιωμένη κλινική μαλλιών Bergmann Kord, το Kurland Spa παρέχει εξειδικευμένες θεραπείες ενδυνάμωσης των μαλλιών και υπηρεσίες κομμωτικής που ολοκληρώνουν την ανανέωση και ενισχύουν την αναζωογόνηση του επισκέπτη.

KURLAND SPA

Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι (έναντι ΥΓΕΙΑ & με ελεύθερο parking)

T.: 210 6828888 info@kurland.gr

www.kurland.gr

Η νικήτρια του διαγωνισμού μετά από κλήρωση είναι:

Πολυξένη Αναστασίου