Η Νικολέττα Ράλλη “άνοιξε” την καρδιά της στην εκπομπή «JOY» και μίλησε για το πώς κόπηκε η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο Star.

Σχετικά με το πως ξεκίνησε η συνεργασία της με το Star, η παρουσιάστρια ανέφερε:  «Εκείνο το καλοκαίρι, το μεσημεριανό του Star ήταν να το παρουσιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου. Είχα γραφτεί σαν φήμη, αλλά μου επιβεβαιώθηκε και από τη διεύθυνση μετά τη συμφωνία μου με το κανάλι. Η Σίσσυ έκλεισε τελικά στον ΑΝΤ1 και έμειναν χωρίς παρουσιάστρια. Εμένα για καλή μου τύχη, επειδή έπαιζαν συνέχεια τα “Σφηνάκια” σε επανάληψη, υπάρχω εκεί έξω. Πιστεύω ότι έκατσε πολύ τυχαία, επειδή ήταν φαν μου ο κύριος Αλκαλάι του Star. Ήταν ένα πείραμα, μια λύση της τελευταίας στιγμής».

Η ίδια μάλιστα, παραδέχτηκε: «Δεν ήξερα τίποτα. Μου έλεγε ο κύριος Μαλέλης, μετά την πρώτη εκπομπή, ότι φαίνεται σαν να κάνω αυτή τη δουλειά πέντε χρόνια. Άλλο παρουσιάζω, άλλο είμαι οικοδέσποινα και άλλο μπαίνω στις ζωές ανθρώπων. Εκεί δυσκολεύτηκα πολύ».

Για το τέλος του «Made In Star» η Νικολέττα Ράλλη είπε: «Τελείωσε άδοξα όλο αυτό. Μια μέρα μάθαμε απλά ότι κόβεται η εκπομπή. Εγώ πιστεύω ότι η εκπομπή στα νούμερα πήγε τόσο καλά, όσο έπρεπε να πάει. Φυσικά, με πείραξε, με ενόχλησε ο τρόπος που έγινε όλο αυτό. Εγώ, η παρουσιάστρια δηλαδή, δεν ήξερα αν κόβεται η εκπομπή.  Είχα πάει ένα βράδυ σε ένα φιλανθρωπικό event, γιατί έκανα και ρεπορτάζ. Περίμενα τη δημοσιογράφο για να κάνουμε ένα backstage, αργούσε, την παίρνω τηλέφωνο να τη ρωτήσω πού είναι και μου απαντάει “Τι να έρθω να κάνω; Νικολέττα, μπορεί να μη βγούμε αύριο αέρα. Δεν χρειάζεται το θέμα”», ενώ συμπλήρωσε: «Ήξερα ότι μπορεί να κοβόταν η εκπομπή, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Και το έμαθα με πολύ άσχημο τρόπο. Συν τοις άλλοις, Πέμπτη και Παρασκευή είχαν απεργία και οι τεχνικοί και δεν είπαμε ποτέ “γεια” στον κόσμο. Έκλαψα πάρα πολύ. Όχι μόνο εγώ, όλοι κλάψαμε».