Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “YOU” μίλησε για την έκταση που πήρε η κόντρα της με την Ελεονώρα Μελέτη, την δημόσια «συγγνώμη» και για το σκηνικό γύρω από τον διαδικτυακό καβγά.

– Ζήτησες “συγνώμη” από την Ελεονώρα. Το έκανες εν είδει χιούμορ;

Όχι, δεν περιπαίζουμε με την υγεία των ανθρώπων, οπότε το τελειώνω εκεί.

– Δουλειά της μαμάς ή της κόρης;

Ε, σε συνεργασία! Αν η μαμά γράφει τόσο καλά θα μπορούσε να συμβουλεύει και την κόρη…

-Πήρε όμως διαστάσεις…

Νόμιζα ότι είχα προκαλέσει εγκληματική πράξη! Κι εγώ δεν είμαι από εκείνους που θα παίξω με την υγεία, έχοντας ανθρώπους-όπως όλοι μας- στο οικογενειακό μου περιβάλλον που έχουν “φύγει” από προβλήματα υγείας. Ατυχές μάλλον. Και επειδή μια μάνα μου ζητά να της ζητήσω “συγνώμη” το κάνω.

– Οπισθοχώρηση από μέρους σου;

Δεν νομίζω ότι μια “συγνώμη” θεωρείται οπισθοχώρηση. Μάλλον ειλικρίνεια.

-Η κόντρα σας πάντως με την Ελεονώρα δεν είναι τωρινή. Έχουν ακουστεί και διάφοροι άλλοι βαριοί χαρακτηρισμοί από μέρους της!

Σε ευχαριστώ που διευκρινίζεις αυτό το “από μέρους της”! Ναι, οι οποίοι βασικά είναι και άνευ λόγου. Αλλά νομίζω ότι αυτή η κυρία έτσι λειτουργεί γενικά και φαίνεται ότι εγώ την έχω πατήσει ως προς αυτό το σημείο. Έχω ασχοληθεί χωρίς να πρέπει.

-Σε είχε καλέσει στην εκπομπή της;

Ναι. Θεωρητικά είχε λήξει το θέμα. Είχα την πληροφορία ότι μιλάει με τον ΣΚΑΪ και την-λανθασμένη όπως αποδείχτηκε-πληροφορία ότι το “έπαιζε” λίγο με την υγεία της. Αλλά προφανώς δεν ίσχυσε για να βγει η μητέρα να μου πει “σαν δεν ντρέπομαι”.

-Η πληροφορία για τον ΣΚΑΪ είναι λανθασμένη;

Μα νομίζω ότι η ίδια δεν αρνείται ότι μιλάει και πιστεύω ότι στο STAR δεν θα μείνει, τουλάχιστον απ’ όσο ξέρω.

-Η Ελεονώρα είναι καλή παρουσιάστρια;

Όλοι την έχουν κρίνει με κάποιο τρόπο. Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δεν επιθυμώ να σκεφτώ τίποτα ένοχο, μόνο ότι λειτούργησαν τα μητρικά ένστικτα…

-Θα το ξανασκεφτείς να γράψεις για εκείνη;

Όχι βέβαια, εδώ έχουμε γράψει για πολύ πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν κάνει πράγματα στην τηλεόραση. Αν κάνω λάθος θα ζητήσω “συγνώμη”. Και τέλος πάντων, εγώ δεν θεωρώ ότι ξεφτιλίζομαι με ένα “συγνώμη”. Έχω μάθει να ζητάω “συγνώμη”, άλλοι δεν έχουν μάθει. Κανείς από αυτούς που κάνουν αυτά τα ανούσια πράγματα στην τηλεόραση δεν έχει σκεφτεί να ζητήσει ποτέ “συγνώμη”…