Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου,  η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή “Ελένη”. Πρώτη της καλεσμένη ήταν η Ντέπυ Γκολεμά, που σχολίασε τις μεταγραφές των καναλιών για την πρωινή ζώνη.

Σε ερώτηση αν προτιμά τον Γιώργο Λιάγκα η τον Πέτρο Κωστόπουλο η τηλεκριτικός απάντησε: ” Τον Γιώργο Λιάγκα βέβαια, γιατί είναι δικό μας παιδί, ένα παιδί ευρείας κατανάλωσης. Το Mega  θεωρούσε δεδομένους το ζευγάρι Σκορδά – Λιάγκα. Και στο τέλος έμεινε στα κρύα του λουτρού. Όταν ανακοίνωσαν ότι το πρωινό θα το κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος ασχοληθήκαμε μαζί τους και κοιτούσαμε αν ο Πέτρος μπορεί να κάνει μια τέτοια εκπομπή. Κλείνω πιο πολύ προς τον Γιώργο Λιάγκα με την έννοια ότι είναι ένα προσιτό παιδί, χωρίς βεβαρημένο τηλεοπτικό παρελθόν, και λιγότερο προς τον Πέτρο Κωστόπουλο».”.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την τηλεκριτικό αν τελικά ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παρουσιάσει την πρωϊνή εκπομπή  μαζί με την γυναίκα του Τζένη Μπαλατσινού  και εκείνη απάντησε “έξω από τα δόντια”, έχοντας πει αρχικά ότι δεν το γνωρίζει ακόμα με ασφάλεια: ” Ένας άνδρας που είχε πολλές γυναίκες δίπλα του στη τηλεοπτική του πορεία και ξαφνικά δεν πάει καμιά, λέει πολλά. Δεν είναι τυχαίο που θα είναι η γυναίκα του δίπλα του. Βέβαια τα ζευγάρια είναι μια επιτυχημένη συνταγή στην τηλεόραση.

Το τελικό … “πόρισμα” της Ντέπυς Γκολεμά συγκρίνονταςΝτέπυ Γκολεμά:τους δυο άντρες; “Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα λαϊκό παιδί, μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο. Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι συμπαθής, θα το δούμε όταν βγει. Δεν συμφωνώ να κάνει το πρωινό ο Κωστόπουλος. Εγώ προτιμώ τον Λιάγκα και τη Σκορδά. Η πρόβλεψη που κάνω είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν θα χάσουν τίποτα φέτος”.

 Η Ντέπυ Γκολεμά στην Ελένη Μενεγάκη- (πρώτο μέρος)

Η  Ντέπυ Γκολεμά στην Ελένη Μενεγάκη (μέρος δεύτερο)