Η νικήτρια του περσινού κύκλου του “DWTS”,  φέτος θα περάσει στην άλλη πλευρά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά από την εξαιρετική της επίδοση και τη νίκη της  θα καθίσει στη θέση του κριτή.

Ο ANT1 έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται για τον καινούριο κύκλο, αφού το show θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη τον Νοέμβριο. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, που όπως έχει γίνει γνωστό δεν έχει κανένα λόγο να πει “όχι”.

Η Δούκισσα Νομικού, όπως λέγεται, θα βρίσκεται στο green room απ’ όπου θα μεταδίδει το κλίμα που επικρατεί στυς συμμετέχοντες, ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, δίπλα στον Αλέξανδρο Κωστάλα και τον Γιάννη Λάτσιο, θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το κανάλι θέλει πολύ να βρίσκεται και η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός όμως, θα πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα κωμωδία του MEGA, «Το σπίτι της Έμμας», κάτι που είναι απαγορευτικό για τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του show χορού.

Η παραγωγή πρόσφατα πρότεινε και σε ένα άλλον συμπαθέστατο ηθοποιό να συμμετάσχει ως παίκτης, στον Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα απαντήσει θετικά.

παπαματθαίου