Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» και μίλησαν για όλα.

Κάποια στιγμή η παρέα του «Παρά πέντε» έκανε έκπληξη στον ηθοποιό και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής. Ο Αργύρης Αγγέλου, η Αγγελική Λάμπρη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν εκεί,  απουσίαζε μόνο η Σμαράγδα Καρύδη που είχε πρόβες στο θέατρο, αλλά μίλησε για εκείνον σε ένα βίντεο. Όλοι μαζί θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές που έζησαν.

Για την πρώτη τους επαφή, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Παρά 5”, οι τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς παραδέχτηκαν: «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν σε μία ταβέρνα στα Εξάρχεια. Υπήρχε αμηχανία, ήμασταν πολύ μαζεμένοι όλοι μας και ο σκηνοθέτης μας, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ήθελε να δει πώς θα λειτουργούσε αυτή η πεντάδα. Χάλια… Η Αγγελική μιλούσε όλη την ώρα, η Ελισάβετ ήθελε να της πετάξει την μελιτζανοσαλάτα, η Σμαράγδα μας κοιτούσε όλους και ο Αργύρης κι εγώ ήμασταν με το ύφος του Ηλιόπουλου στο “είμαστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα!”».

Στην συνέχεια της κουβέντας τους, μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πώς αισθανόταν απέναντι σε όλους την περίοδο του «Παρά 5»: «Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι η οικογένειά μου και τους αγαπούσα όσο αγαπώ την ίδια μου τη ζωή. Πέρασαν πολλά χρόνια, τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Αλλού ο ένας, αλλού ο άλλος… Τώρα δεν είμαστε πια οικογένεια. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι όντως ήμασταν μία πραγματική οικογένεια».

Μάλιστα οι ηθοποιοί είπαν πως ήθελαν να γυριστεί ξανά το «Παρά πέντε» και το ζήτησαν στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Εκείνος εξήγησε ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να μένουν στο συρτάρι ως αγαπημένα ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν θυμήθηκε και την τηλεοπτική του γιαγιά, Ειρήνη Κουμαριανού που «έφυγε» από τη ζωή.

Δείτε το βίντεο