Πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ η θεατρική παράσταση “Το σπίτι του Φρανκενστάιν” στο οποίο συμμετέχει και κάνει το ντεμπούτο της η Λάουρα Νάργες. Το govastileto.gr βρέθηκε στο θέατρο Γκλόρια και τους απαθανάτισε όλους. Φυσικά εκεί ήταν και η παρέα του “Πρωινό” Ant1 για να στηρίξει την συνεργάτιδά του, Λάουρα Νάργες.

Ακόμη, το παρών στη βραδιά έδωσαν και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ελένη Φιλίνη, η Ελένη Καρποντίνη, ο Άλεξ Κάβδας και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Μια φορά και έναν καιρό, σε μία παράλληλη διάσταση, σε ένα παράλληλο σύμπαν… Στο σπίτι του Ντόκτορ Βίκτορ Φρανκενστάιν… Ο Ντόκτορ Φρανκενστάιν ζει μαζί με τον πιστό υπηρέτη του Ιγκόρ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κουασιμόδο και την οικονόμο του, Μαίρη Ράιλι. Καθημερινά προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι η μεγαλύτερη ιδιοφυία που γέννησε ποτέ ο κόσμος. Αυτό τον έχει κάνει εμμονικό. Τόσο, που αγνοεί ακόμα και τη Μαίρη, η οποία ουσιαστικά είναι η γυναίκα της ζωής του… Τι πρόκειται να συμβεί όταν θα βρεθούν στο σπίτι του Ντόκτορ για… επίσκεψη, ο Κόμης Δράκουλας, ο λυκάνθρωπος Τάλμποτ, η Σούκι Στακχάουζ του True Blood μία ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ και το Φάντασμα της όπερας;

Ο Ορέστης Τζιόβας γίνεται ο Βίκτορ Φρανκενστάιν. Η Σοφία Φαραζή ντύνεται… βρυκόλακας και επωμίζεται το ρόλο της Σούκι Στάκχαουζ. Η Λάουρα Νάργες κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο, υποδυόμενη την ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ, Ιζαμπέλ Τσάννινγκ. Ο Ευθύμης Ζησάκης, φοράει τη μάσκα του Φαντάσματος της Όπερας… Ο Τάκης Παπαματθαίου, προετοιμάζεται για το ρόλο του Κουασιμόδου! Ακόμη, ο Γιώργος Χρανιώτης ακονίζει την καυκασιανή προφορά του και είναι ο Κόμης Δράκουλας. Η Μένη Κωνσταντινίδου θα επωμισθεί το ρόλο της ερωτοχτυπημένης Μαίρη Ράιλι και ο Σταύρος Σβήγκος είναι ο λυκάνθρωπος Χάρυ Τάλμποτ.
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης “Το σπίτι του Φρανκενστάιν”
[doptg id=”1034″]