Η παρουσίαση του Fashion Show των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του  Ι.IEK D.O.M.I. , στις 13 Ιουνίου 2014 στην υπέροχη αίθουσα του Attalos Hall στο Μοναστηράκι, κατέπληξε τους καταξιωμένους επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας. Θηλυκότητα και μοναδικό στιλ χαρακτήρισαν τις δημιουργίες των σπουδαστών του Ι.IEK D.O.M.I. στην εντυπωσιακή πασαρέλα τους με θέμα «Floral».

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές και συνεργάτες του Ι.IEK D.O.M.I.  Μίλτος Μπαμπανίκος, Δημήτρης Στρέπκος, Κωνσταντίνος Μητροβγιένης, Λάσκαρης, Λίλα Νόβα, η υπέροχη photographer Φένια Λαμπροπούλου και ο γνωστός Fashion Blogger Τάσος Λαζάρου αποτελούσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.
Το  μεγάλο βραβείο της βραδιάς απονεμήθηκε στη σπουδάστρια  Νικολέτα Μαρμαρινού. Για το Ι.IEK D.O.M.I.  νικητές της βραδιάς  αναδείχθηκαν όλοι οι σπουδαστές με τις άριστες γνώσεις που επέδειξαν στην κριτική επιτροπή αλλά και στους καλεσμένους της βραδιάς. Οι επίσημοι καλεσμένοι ήταν  αρκετοί εκπρόσωποι του ελληνικού «επιχειρείν», κορυφαίοι σχεδιαστές, δημοσιογράφοι και fashion bloggers οι οποίοι παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι την πασαρέλα.

Συγχαίρουμε τους απόφοιτους σπουδαστές της Αισθητικής και της Κομμωτικής για την εξαιρετική δουλειά και την άψογη συνεργασία με τους συμφοιτητές τους, στην ειδικότητα της Ενδυματολογίας.

Οι απόφοιτοι σπουδαστές του Ι. IEK D.O.M.I. και οι σχεδιαστές Μόδας που συμμετείχαν στην πασαρέλα είναι οι: Νικολέτα Μαρμαρινού, Νίκος Τετράδης, Ana Cuprian, Χριστίνα Βαμβακά, Αλίκη Μπαρδάκα, Ιόβη Μαραγκού.

Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. με τη συμβολή των καταξιωμένων συνεργατών του, έδωσε το εισιτήριο σε όλους τους σπουδαστές του για μια επιτυχημένη καριέρα και τους άνοιξε τον δρόμο για την επαγγελματική τους καταξίωση.  Ήδη μετά το τέλος του μοναδικού αυτού Fashion Show, μεγάλοι σχεδιαστές και επαγγελματίες του χώρου προσέγγισαν τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , με προτάσεις και συνεργασίες για το μέλλον! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ευχές για επιτυχημένη επαγγελματική συνέχεια!

miltos1