Ο διάσημος ηθοποιός που μας εκπλήσσει με την συμπεριφορά του, τώρα μας εξέπληξε και με τον αρραβώνα του. Ο λόγος για τον Charlie Sheen, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο – μία μέρα μετά την ημέρα των ερωτευμένων- αρραβωνιάστηκε την πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών Brett Rossi. Μάλιστα τα ευχάριστα ανακοίνωσε και ο εκπρόσωπός του Sheen.

Η Brett Rossi

EXCLUSIVE: Charlie Sheen's girlfriend Brett Rossi pictured in modeling photos

Η πρόταση έγινε πολύ ρομαντικά το πρωί στο ταξίδι τους στην Hawaii με ιδιωτικό αεροπλάνο. Ο ηθοποιός μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχει παντρευτεί τρεις φορές την Denise Richards, την Donna Peele και την Brooke Mueller και οι γάμοι του ήταν αρκετά επεισοδιακοί.

E

Η Brett είναι ενθουσιασμένη και δήλωσε για τον αρραβώνα: «Είμαστε αρραβωνιασμένοι. Ήταν αρκετά gentleman και γονάτισε κιόλας…Δεν το περίμενα. Περάσαμε υπέροχα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μου έκανε πρόταση νωρίς το επόμενο πρωί καθώς κοιτάζαμε το ηλιοβασίλεμα…Το δαχτυλίδι που μου έδωσε είναι ένα κλασσικό σχέδιο και είναι πολύ όμορφο. Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας. Είναι ο καλύτερός μου φίλος και η αδελφή ψυχή μου».

shenn