Η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου μίλησε για πρώτη φορά για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όταν το όνομά της μπλέχτηκε σε υπόθεση για υπόθαλψη εγκληματία.

“Κοιμούνταν όλοι, όταν περασμένες 4 τα ξημερώματα ακούστηκε ένας περίεργος γδούπος. “Αστυνομία ανοίξτε την πόρτα” ακούστηκε. Πεταχτήκαμε όλοι. Πανικοβληθήκαμε, η αδερφή μου είχε ασπρίσει από τον φόβο της. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη.  Τότε ήταν που ο Αλέξης Φράγκος βγήκε μπροστά και είπε:”Επειδή είναι έγκυος γυναίκα εδώ μέσα και δε γνωρίζει τίποτα πάρτε εμένα. Δε φταίνε σε τίποτα οι άλλοι” ήταν τα λόγια του μοντέλου στην κατάθεση που έδωσε.

Η Διονυσία, που το τελευταίο διάστημα μένει με την αδερφή της, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, εξήγησε πώς βρέθηκε στο σπίτι τους ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία 38χρονου άντρα στην Πάτρα:  “Με την κοπέλα του Αλέξη Φράγκου, τη Σοφία  είμαστε παιδικές φίλες  από την Πάτρα, όπως και με τον Αλέξη Φράγκο.  Όλοι εκεί γύρω έχουμε μεγαλώσει.  Η Σοφία η κοπέλα του έψαχνε δουλειά και είχε κατέβει στην Αθήνα. Έτσι ήρθε και έμεινε μαζί μας. Μάλιστα ετοιμαζόμασταν για τον γάμο της αδερφής μου και θα μας βοηθούσε και στις ετοιμασίες”.

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειά της δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της ο σύντροφός της, ο πρωταθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης , με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά και ήταν ο πρώτος της έρωτας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.