Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η πρώην -αν και ανεπίσημα- Πρώτη κυρία και πρώην σύντροφός του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, εμφανώς αδυνατισμένη αλλά και καταπονημένη. Οι κάμερες την απαθανάτισαν φτάνοντας από την Γαλλία στην Ινδία σε ένα ταξίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Να θυμίσουμε πως το περασμένο Σάββατο μπήκε και επισήμως το τέλος στην σχέση της Βαλερί Τριερβελέρ με τον Φρανσουά Ολάντ με μια λιτή ανακοίνωση από την Γαλλική Προεδρία.

valeri2

Η Τριερβελέρ βρίσκεται λοιπόν στην Ινδία σε ένα ταξίδι που οργανώνουν χορηγοί, από την Ινδία και τη Γαλλία, που συνδέονται με την οργάνωση Δράση κατά της Πείνας (Action Contre La Faim- ACF).
valeri3
Επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο στη Βομβάη, στο οποίο η ανθρωπιστική οργάνωση υποστηρίζει ένα επισιτιστικό πρόγραμμα για υποσιτιζόμενα παιδιά. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης της στην Ινδία συμπεριλαμβάνεται μια συνέντευξη τύπου, όμως, η Βαλερί Τριερβελέρ δεν θα μπορέσει παρά να κάνει εμφάνιση χωρίς να πάρει το λόγο, αναφέρει η οργάνωση ACF στο Παρίσι.
valer i3
Στο διήμερο ταξίδι της την συνοδεύει η ηθοποιός Σαρλότ Βαλαντρέ, υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων. Η ίδια άλλωστε υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς.
valeri5