Η λαϊκή τραγουδίστρια μετά την περιπέτεια με την υγεία της και αφού έμεινε για  λίγες μέρες στο σπίτι να αναρρώσει, επιστρέφει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Όλες αυτές τις μέρες η Πάολα είχε στο πλευρό της την οικογένεια της, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές της. Μετά τα διάφορα σενάρια που ακούστηκαν για την περιπέτεια της υγείας της, η τραγουδίστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους μιλώντας στην news. «Είμαι εδώ. Είμαι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είμαι τρελή! Μου το έλεγαν εδώ και καιρό να κάνω την επέμβαση , αλλά εγώ συνέχεια το ανέβαλα εξαιτίας της δουλειάς».

Έντονη όμως ήταν και η αντίδραση της μητέρας της στο άκουσμα όλων αυτών που γράφτηκαν για το πρόβλημα της υγείας της τραγουδίστριας. «Πρέπει να ντρέπονται , μόνο αυτό έχω να πω», δήλωσε στην εφημερίδα.

Στη φωτογραφία που βλέπετε οι μελανιές από τους ορούς είναι έντονες ακόμα στο χέρι της Πάολα, ωστόσο η ίδια νιώθει έτοιμη να επιστρέψει στο μαγαζί που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και να απογειώσει το κέφι με τις επιτυχίες της.