Η Ραλλία Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για την εμπειρία της στο “Fame Story” και δεν δίστασε να πει την γνώμη της για το νέο μουσικό talent show,  “Τhe Voice”.

Η γνωστή τραγουδίστρια, παραδέχτηκε ότι η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο αλλά: «Έχει την ικανότητα να μεγεθύνει τα πάντα. Από τα κιλά μας, μέχρι το καλό και το κακό, το αληθινό, το ψεύτικο, το δήθεν. Αυτή η δύναμη, αν την εκμεταλλευτείς σωστά σου βγαίνει σε καλό. Από την άλλη κρίνοντας από την δική μου εμπειρία όταν κάνεις το καλλιτεχνικό σου ξεκίνημα από την τηλεόραση πόσο μάλλον ως παίκτης σε ένα παιχνίδι που κρύβει μια ελαφρότητα, κατοχυρώνεσαι στην συνείδηση του χώρου κα του κόσμου ως μια τηλεοπτική περσόνα».

Όσο για το “Fame Story”, είπε: «Προσφέρει αναγνωσιμότητα για να μπεις στη δουλειά. Για μένα ήταν σαν μια μεγάλη οντισιόν. Όμως κρύβει μια μεγάλη δυσκολία γιατί πρέπει να προσπαθήσεις δέκα φορές περισσότερο να πείσεις τον καλλιτεχνικό χώρο και συνειδησιακά τον κόσμο ότι δεν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο και έχεις καλλιτεχνική οντότητα. Μετά το “Fame Story” ξεκίνησαν τα δύσκολα για μένα».

Τόνισε πώς δεν το έχει μετανιώσει: “Δεν έχω μετανιώσει, γιατί χωρίς το μουσικό talent show  δεν θα ασχολιόμουν επαγγελματικά με τη μουσική. Ήμουν κλειστό παιδί. Δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να διεκδικήσω ότι ήθελα. Στο παιχνίδι είχα δηλώσει συμμετοχή από αντίδραση προς τη μάνα μου που είχε πει: “Αφού δεν σε ενδιαφέρει σοβαρά η μουσική, γιατί δε την παρατάς να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Μη σπαταλάς το χρόνο σου”.

Ωστόσο δε θα καθόταν στην καρέκλα του “The Voice”: “Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου να κρίνω τον οποιονδήποτε. Συμμετέχουν άνθρωποι που το πονάνε πολύ αυτό που κάνουν. Η συμβουλή μου στους συμμετέχοντες είναι να θυμούνται ότι είναι ένα παιχνίδι”.