Από παιχνίδι ξεκίνησαν, σε μπηχτή μεγατόνων κατέληξαν… Οι συντελεστές της εκπομπής “Πρωϊνό mou” υπέβαλαν τη Ρούλα Κορομηλά σε διάφορες ερωτήσεις, εκείνη απαντούσε ενώ η ομάδα έγραφε την άποψή της σχετικά με την απάντηση σε ένα μπλοκ που έδειχνε στους τηλεθεατές πριν απαντήσει η παρουσιάστρια.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έγιναν ήταν και μία στην οποία ρωτήθηκε η Ρούλα με ποιον άνθρωπο της showbiz έχει να μιλήσει πάρα πολύ καιρό, δίνοντάς της μια λίστα με τέσσερα ονόματα. Όλοι μαζί γέλασαν και έπαιξαν με ατάκες σχετικά με τα ονόματα που ειπώθηκαν και τις σχέσεις που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι του χώρου της τηλεόρασης και της showbiz μεταξύ τους. Και κάπου πάνω στο παιχνίδι η Ρούλα ¨κάρφωσε” τον Πέτρο Κωστόπουλο, απαιτώντας να της απαντήσει κι εκείνος πόσο καιρό έχει  να μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη! Η απάντηση δεν δόθηκε ποτέ από εκείνον και την ερώτηση ακολούθησε ένα αμήχανο χαμόγελο του, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού δεν ενεπλάκη καθόλου.

Όχι μόνο για τους καλά γνωρίζοντες του χώρου, αλλά και για το κοινό, είναι γνωστό ότι η σχέση των κουμπάρων Μενεγάκη-Κωστόπουλου-Μπαλατσινού πάγωσε την εποχή του διαζυγίου της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο. Δεν είναι κρυφό ότι δεν ξαναμίλησαν από τότε και αρκετές φορές η Ελένη από την μεριά της έριχνε τα καρφάκια της στον αέρα της εκπομπής της όταν έβρισκε την ευκαιρία.