Η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς συνδυάζει την τηλεόραση με το τραγούδι, τον έρωτα, τις εσωτερικές αλλαγές που πέρασε ένα χρόνο πριν, αλλά και τη σχέση της με το άλλο φύλο.

 Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ στο περιοδικό “HELLO!”

-Είναι εύκολο κανείς να ασχολείται παράλληλα με την τηλεόραση και το τραγούδι;

Όχι, αλλά αν θες μπορείς να τα συνδυάσεις. Θέλει καλή διαχείριση χρόνου και ενέργειας και κυρίως διάθεση για δουλειά. Επίσης εξαρτάται και από τις υποχρεώσεις της κάθε περιόδου. Ας πούμε, αυτό το διάστημα προβάλλεται το «Μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου» στον Αnt1 -κάθε Παρασκευή στις 10.15-, με γυρίσματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Είναι λυτρωτικό να τραγουδάτε για τον έρωτα;

Είναι λυτρωτικό να τραγουδάς γενικά. Σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι του τραγουδιού αφορά τον έρωτα, αλλά συνήθως όταν είμαι πληγωμένη, δεν θέλω να τραγουδάω. Όταν περάσει η μπόρα, μου έρχεται αυτή η διάθεση.

Δίνετε δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα;

Ναι, αν και πιστεύω ότι συνήθως δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Πάντως, θέλω να δίνουν και σε εμένα δεύτερες ευκαιρίες.

-Έχετε παραδεχτεί ότι έχετε περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς κάποιο σύντροφο στο πλευρό σας. Τι σας δίδαξε αυτή η μοναξιά;

Κυρίως ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου, χωρίς να έχω οπωσδήποτε ανάγκη να βασιστώ συναισθηματικά σε κάποιον άλλο.

Σας λείπει η συντροφικότητα;

Κάποιες φορές, ναι, αλλά στην παρούσα φάση απολαμβάνω περισσότερο την ελευθερία του να οργανώνω την ημέρα και τη ζωή μου με απόλυτη ελευθερία!

Είχατε πει ότι περάσατε μια φάση που είχατε χάσει την πίστη σας στο αντίθετο φύλο. Νιώθετε έτοιμη να ερωτευθείτε ξανά;

Σε αυτό το θέμα και να θέλω δεν μπορώ να προετοιμαστώ. Έχω ερωτευτεί σε περιόδους που ένιωθα παντελώς ανέτοιμη και τούμπαλιν. Οπότε, αντί να προγραμματίζομαι, αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο και ήσυχο από τέτοιες σκέψεις.