Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης μίλησε στο «Omikron» Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναίκες, αλλά και στη σχέση του με τη σκηνή.

“Η σχέση με τη σκηνή είναι ερωτική. Αυτό μου έλεγε τις προάλλες και ο Σαββόπουλος, που είχαμε βρεθεί για έναν καφέ και το συζητούσαμε. Τώρα πια η σκηνή με τρέφει. Κάποτε μου κάλυπτε τις ανασφάλειες, τώρα η σκηνή μου δίνει έκσταση. Μου δίνει απανωτούς οργασμούς. Μήπως να κόψουμε το sex; (γελά δυνατά). Μπα! Πολλές φορές έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά με τους θαμώνες από κάτω. Γελούν, αισθάνονται οικεία μαζί σου, ανεβαίνουν ξαφνικά επάνω σε διακόπτουν και λες “Ουάου, το ζω αυτό; Δεν μπορεί!”. Μαγεία!” αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης.

Για τη σχέση του με τις γυναίκες είπε: «Ενστικτωδώς, λειτουργείς διαφορετικά στις γυναίκες απ’ ό,τι στους άντρες. Παράδειγμα, όταν μαθήτευα ηλεκτρονικός στον “Ευκλείδη” στη Θεσσαλονίκη, ήμασταν 32 αγόρια μέσα στην τάξη. Καταλαβαίνεις τι γινόταν… Κάγκουρες όλοι! Παίρναμε τα φακελάκια του Lipton, τα βρέχαμε και τα πετούσαμε να κολλήσουν στο ταβάνι. Ήμασταν μέσα στη μαλακία. Με το που μπήκε μία γκόμενα μέσα στην τάξη, όλοι αλλάξαμε. Η “αγέλη” έγινε μαντρί με πρόβατα. Κύριοι! Έχω γυναίκες φίλες, με τις οποίες κάποτε έτρεχε κάτι ερωτικό και καταφέραμε να το εξελίξουμε σε φιλία. Αυτό είναι εφικτό. Σε κάποιες, όμως, περιπτώσεις δεν γίνεται. Με την πιο στενή μου φίλη πάντως, δεν υπήρξε καθόλου το ερωτικό στοιχείο. Αν μου αρέσει μία κοπέλα, δύσκολα την προσεγγίζω. Ντρέπομαι, κωλώνω; Όπως θες πες το. Ανάλογα με το ποια γουστάρεις. Υπήρξε περίπτωση που ούτε το ματάκι δεν της έκλεισα και έκατσε. Εκεί έχεις την αυτοπεποίθηση και λες “οκ, το ‘χω!”. Όμως, υπήρξε και άλλη μία περίπτωση που μου πήρε δύο χρόνια για να την πλησιάσω. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από μένα -αυτό που έχω καταλάβει δηλαδή- είναι η αποκλειστικότητα… Αν είναι δύσκολο αυτό; Ο μεγάλος Γιάννης Ζουγανέλης, έχει πει τη σπουδαία φράση “η μονογαμία σκοτώνει τη μονογαμία!”. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής».

mouzour