Με αφορμή το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Μεγάλο κανάλι, το “Celebrity Game Night” , η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε συνέντευξη στο “TV ΈΘΝΟΣ” και μίλησε για όλα!

– Πώς αποφάσισες να το παρουσιάσεις;

Με πήραν από την παραγωγή, μου μίλησαν για το συγκεκριμένο φορμά, μου έστειλαν και κάποιες κασέτες για να δω 2-3 επεισόδια, τα είδα, μου άρεσε όλη αυτή η τρέλα και είπα γιατί όχι; Λατρεύω τα παιχνίδια. Μου δίνουν τη δυνατότητα να μην παραμελώ το παιδί που κρύβω μέσα μου.

– Ζήτησες να κάνεις πρεμιέρα με τη συμμετοχή των κολλητών της;

Όχι.. ζήτησα στην πρεμιέρα να έρθει κόσμος με τον οποίον έχω φιλική σχέση και μια οικειότητα, όμως, δεν θα είναι οι κολλητοί μου. Στην πορεία θα με επισκεφτούν και αυτοί.

– Πώς θα είναι η Σμαράγδα σαν παρουσιάστρια;

Χαρούμενη, άμεση, πιο φιλική και φυσικά γεμάτη όρεξη για παιχνίδι…. Έχω αποφασίσει στο πλατό να είμαι όπως είμαι σπίτι μου και ό,τι γίνει!

-Πώς σκοπεύεις να διαχειριστεί την έντονη δημοσιότητα που θα προκύψει από το παιχνίδι;

Με τα χρόνια όλη αυτή η πίεση που δέχομαι σε σχέση με τα φώτα, τη δημοσιότητα, την προβολή στα Μέσα, έχω μάθει να την φλιτράρω μέσα μου, να την ελέγχω και στο τέλος να τη σβήνω.

-Ανησυχείς για τις κριτικές;

Δεν θα κάτσω να τα παρακολουθήσω όλα αυτά, άλλωστε ποτέ μου δεν το έχω κάνει. Θα ζητήσω τη γνώμη κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι και πάντα συμβουλεύομαι, θα θελήσωσ να μάθω τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά μέχρι εκεί.

karidis
Είσαι κορίτσι της λογικής ή του συναισθήματος;

Προσπαθώ να είμαι και τα δύο. Βέβαια, αυτά σε ό,τι έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά μου, γιατί με τα προσωπικά μου δεν υπάρχει καμία λογική. Άλλωστε μια ερωτική ζωή που κινείται βάση λογικής δεν έχει να σου δώσει τίποτα απολύτως.

Θέλω να διατηρώ την ψυχραιμία μου και όσο είναι δυνατόν να αποφεύγω λάθος χειρισμούς.… Ακόμα και την τρέλα μου, προμελετημένα προσπαθώ να τη βγάζω προς τα έξω” είπε η Σμαράγδα, ενώ για το χαρακτήρα της σχολιάζει: “Νομίζω πως είμαι ανοιχτό βιβλίο γιατί θέλω να τελειώνω με τους άλλους. Θέλω γρήγορα, άμεσα να καταλαβαινόμαστε και να προχωράμε παρακάτω. Θέλω να είμαι καθαρός ουρανός από την αρχή γιατί όλο το υπόλοιπο…. το μυστηριακό, με κουράζει”.

Για την οικονομική κρίση είπε:” Είμαι σπάταλη. Ευτυχώς η κρίση με βρήκε σε μια φάση που είχα προλάβει να συμμαζέψω αρκετά τις υποχρεώσεις μου και αυτό καθαρά συμπτωματικά”.

Όσο για το αν έχει ενοχές για τα χρήματα που βγάζει; “Όχι βέβαια.Ό,τι χρήματα έχουν έρθει στα χέρια μου έχουν έρθει γιατί γι’ αυτά έχω ξενυχτήσει, έχω κοπιάσει, έχω δουλέψει σκληρά, πολύ σκληρά. Τίποτα δε μου χαρίστηκε και τίποτα φυσικά δεν έκλεψα”.