Χθες 1 Νοεμβρίου, στην έναρξη της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στο τελευταίο καυτό θέμα της show biz, σχετικά με τα στημένα παπαράτσι. Την αρχή έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με δηλώσεις τις στο περιοδικό Celebrity.

Η παρουσιάστρια είπε: «Υπάρχει ένας μύθος ότι εμείς οι διάσημοι είμαστε ας πούμε πολύ ματαιόδοξοι και ωραιοπαθείς. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Καταρχήν μας ενοχλεί πάρα πολύ να μας φωτογραφίζουν. Να, αυτός ο φωτογράφος που είναι στο στούντιο τώρα. Φύγε, φύγε».

Και κατόπιν πρόσθεσε μετανιωμένη: « Έλα εδώ, που πας; Γύρνα πίσω, μια βλακεία είπαμε. Έλεγα λοιπόν πως μας ενοχλούν πολύ οι παπαράτσι, ειδικά όταν τους παίρνουμε τηλέφωνο και τους λέμε έλα, είμαι στο τάδε εστιατόριο, έλα να με φωτογραφήσεις και μετά να τις πουλήσεις σε όλα τα περιοδικά. Κατόπιν κάνουμε τις πάπιες και τραβάμε και μηνύσεις».

Τέλος, για το instagram, η ίδια δήλωσε: «Μετά ήρθε το instagram. Παίρνεις το κινητό, κάνεις χειλάκια και ματάκια και γράφεις στη λεζάντα δείτε με χωρίς μακιγιάζ, αλλά δεν λέμε ότι είναι με χιλιάδες φίλτρα. Εκτός από τις δικές μου φωτογραφίες που είμαι αμακιγιάριστη και απλή».