«Πήραμε ένα πολιτισμένο διαζύγιο με το κανάλι, κοινή συναινέσει, που λένε. Η πρόθεση του Alpha ήταν να συνεχίσουμε το «Μες στην καλή χαρά», η ανάγκη η δική μου ήταν να κάνω κάτι άλλο πια. Ήταν πέντε πολύ καλά χρόνια, αλλά ένιωθα ότι ο κύκλος έπρεπε να κλείσει, να μην το τραβήξουμε από τα μαλλιά. Όλα τελειώνουν, άλλωστε» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία.

Και πρόσθεσε: «Άντεξα όσα αντέχουν πολλοί, άντεξα όπως είχα αντέξει άλλες καταστάσεις παλιότερα. Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά η τελευταία. Ήρθαν αναποδιές, ήρθαν φουρτούνες και πολλά …μποφόρ. Με το καλημέρα μάλιστα. Το μότο μου ήταν “παιδιά, ψυχραιμία” και προσπαθήσαμε να μείνουμε ψύχραιμοι. Ήμουν στο τιμόνι και έπρεπε να δώσω κουράγιο και στους άλλους. Και το έκανα. Επιστράτευσα όλη την υπομονή μου, όλο τον επαγγελματισμό μου και τράβηξα μπροστά»!

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη σχέση τους η ίδια είπε στο περιοδικό: «Έγινε πάρα πολύς θόρυβος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… Δεν θέλω να μιλήσω ονομαστικά, δεν έχει κανένα νόημα. Άλλωστε, σε οποιοδήποτε πρόβλημα δεν φταίει μόνο ένας. Δεν θα αποδώσω όμως ευθύνες – όσοι έσφαλλαν ξέρουν καλά ποιοι είναι…».

Και δεν διστάζει να πει: «Έφυγα γιατί είχα ανάγκη να κολυμπήσω σε καινούργια νερά, χωρίς να πιέζομαι και χωρίς να κινδυνεύω να χάσω την αξιοπρέπειά μου. Δεν θέλω να το αναλύσουμε αυτό. Ένας κύκλος έκλεισε». Και προσθέτει: «Ήταν ψηλά τα κύματα, ήταν άγρια η θάλασσα, αλλά δεν πέσαμε σε παγόβουνο, δεν γίναμε Τιτανικός, και αυτό είναι που μετράει τελικά. Υπηρξαν στιγμές που απελπίστηκα, αλλά δεν πήδηξα από το πλοίο. Δεν θα την έκανα αυτή την χάρη σε κανέναν». Και κατέληξε: «Ναυτία θα μπορούσα να νιώσω με όσα έγιναν, αλλά είμαι νησιώτισσα – από τη Μυτιλήνη- και ζώδιου του νερού και έτσι τη γλίτωσα»!

Τέλος η Ναταλία Γερμανού δεν  θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην διάδοχό της, Κατερίνα Καραβάτου, που παίρνει το τιμόνι του “Μες Στην Καλή Χαρά”. “Είναι εξαιρετικά συμπαθητικό κορίτσι και της άξιζε, πιστεύω, να επανέλθει στον Alpha μετά την άδικη μεταχείριση που είχε υποστεί. Θα της ευχηθώ με αγάπη να είναι σιδεροκέφαλη”!