Η πρόσφατη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στο «Celebrity» και οι δηλώσεις της σχετικά με τις «στημένες» παπαράτσι φωτογραφίες, ήταν αρκετή για να “ανάψει” τα αίματα στην ομάδα της εκπομπής «Πρωινό Mou» που έκανε τα δικά της σχόλια επί του θέματος.

Οι συντελεστές της εκπομπής αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη Δέσποινα Βανδή, με την Ελισάβετ Σπανού να σχολιάζει: «Για παράδειγμα η Δέσποινα Βανδή είναι κάθε εβδομάδα στα περιοδικά. Πόσο τυχαίο δηλαδή είναι αυτό;», ενώ ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι η Δέσποινα Βανδή το έχει παρακάνει με τα “παπαράτσι”. Να μην το αφήσουμε έτσι στον “αέρα”».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος έδωσε τα φώτα του, για το πώς μπορεί κάποιος να καταλάβει αν μια φωτοφράφιση είναι «στημένη» ή όχι: «Θέλετε να σας δώσω το “κλειδί” της αλήθειας; Όταν βλέπεις τις γυναίκες να είναι καλά ντυμένες, να έχουν βάλει όλα τα “σύνεργα”, μάσκαρες, make up και τα σχετικά πρέπει να είσαι “μακάκας” να μην καταλάβεις ότι είναι στημένες», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι αν βγαίνεις σε περιοδικά και φωτογραφίζεσαι, δεν σε βοηθάει στην καριέρα σου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα